Turkcell Apple Watch Cellular Hatası

Turkcell Apple Watch Cellular Hatası
05 Aralık 2023 09:10

Amazondan Apple Türkiye garantili olarak satın aldığım Apple ® Watch 8 GPS+Cellular'ıma hücresel plan kurulumu yapamıyorum. Kurulum yapma seçeneği bile çıkmıyor. Watch uygulamasının ilgili sayfasında "Turkcell hesabınız Apple Watch'ucuzda hücresel veri etkinleştirilmesi için uygun değildir. Daha fazla bilgi için Turkcell ile iletişime geçin" uyarısı çıkıyor. 5 gündür bir bayiye yönlendiriliyorum bir 532 ye. Turkcell şu ana kadar hiçbir şekilde çözüm üretemedi. Önce telefonum e-SİM yapıldı ardından yanlış olduğu ve yeni sim kart çıkartılması gerektiği söylendi bayiler tarafından ve aynı gün içerisinde 2 işlem yapıldı. Sorunun neyden kaynaklı olduğunu kimse açıklayamıyor. Hücresel özelliği için aldığım saati şu an sadece telefon ile birlikte kullanabiliyorum. İnternette de bu konu için bir çözüm yok. Turkcell bu sorunu çözemeyecekse neden sadece Turkcell ile anlaşması var. Ayrıca e-Sim kaldırıldı hattınızdan dendi ancak e sim hala var olarak gözüküyor telefonun hücresel kısmında.

05 Aralık 2023 09:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Aralık 2023 11:36

Merhaba, Mevcut sorunla ilgili diğer kanallardan da destek aldım. BTK yı aradığımda telefon kaydımla ilgili bir sorun olmadığının teyidini aldım. Sonrasında Apple destek hattından saate test yapıldı ve cihazda herhangi bir sorun olmadığı saatin iccid numarasının boş olmasının direkt olarak operatörle alakalı bir sorun olduğunu belirttiği söylendi. Ayrıca müşteri hizmetlerinden dün oluşturduğum şikayet kaydının 24 saatte cevaplanacağı belirtilmişti ama bugün yaptığım görüşmede bunun 96 saat olduğu belirtildi. Umarım problemim en kısa sürede çözülür.

06 Aralık 2023 11:11

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Yorumlar (7)

Selim
Selim

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum Acaba nasıl cozdunuz?

Doruk
Doruk
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunu yaşıyorum ne Apple ne Turkcell çözemiyor, nasıl çözüldü ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misini?

İrem

Müşteri hizmetleri teknik servise aktardı birçok kez aradıktan sonra ve şansıma karşıma bilen biri çıktı ve sistemden düzeltme yapıldı sorun çözüldü.

Yasin
Yasin

Aynı problemi yaşıyorum, sorun çözüldü mü

İrem

Evet çözüldü. Ancak 3-4 kez aramam ve bilen birine denk gelmem sayesinde çözüldü.

Feray
Feray