Turkcell Şüpheli Mesaj! Benim T. C. No İle Farklı Numara İçin SMS

Turkcell Şüpheli Mesaj! Benim T. C. No İle Farklı Numara İçin SMS
03 Temmuz 2024 22:41

Turkcell'den 02.07.2024 tarihinde benim T.C. numaramla başlayan bir telefon numarasının sim kart değişikliği yapılmıştır diye ekte belirttiğim gibi bir SMS aldım. 532'den bilgi çok yetersiz kaldığı için Turkcell iletişim merkezine gittim, bilgi alamadım. 2. Turkcell iletişimde dilekçe vermek istedim fakat biz yollayamıyoruz demelerine rağmen yazdım ve teslim ettim. Gelen SMS'te T.C. numarası ilk 3 hane ve son 2 hane benim T.C. numaramla eşleşiyor. Bu SMS hakkında doğru bilgi alamadım. Bilgili personellere maalesef denk gelemedim. Bu konuda net bilgi alamadım. Geri dönüşünüzü arz ederim.

03 Temmuz 2024 22:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Temmuz 2024 08:08

Değerli Müşterimiz, Hattınızla ilgili talebinizin incelenmesi için imzalı dilekçe ve kimliğinizi, irtibat numaranızla birlikte Turkcell uygulamasından "Yardım- Yeni talep İlet" bölümünden iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Bülent
14 Mayıs 2024 12:36
Yasal Uyarı Turkcell Sim Kart Değişikliği Uyarısı

09 Eylül 2023 15:57

Turkcell İle İletişime Geçin Yasal Uyarısı

14 Haziran 2024 12:21

Haldun
12 Haziran 2025 16:20
turkcellden-belgelerime-yanit-alamiyorum-adres-ve-vergi-dairesi-degisikligi-sorunu-1.docx
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 11:46

Turkcell Kategorileri