Turkcell İptal Etmediği Paketin Parasını Alıyor!

09 Ağustos 2023 23:34

09 Ağustos 2023 16:57

Apple Watch GPS + Cellular Aboneliğimi 2 aydır iptal edemiyorum, mh aradığımda hata alıyoruz uygulamadan edin diyorlar, uygulamadan edince paketiniz uygun değildir hatası alıyorum, mh tekrar arıyorum, biz iptal edemiyoruz hata alıyoruz diyor, siz uygulamadan edin diyor olmuyor diyorum, Turkcell bayisine gidin diyor şu an İtalya'dayım burda bayiniz mi var diyorum, saatimi bile başkasına hediye ettim kullanmıyorum, bana Apple ile görüşün gibi saçma bir cevap geliyor, benim sorunumu çözün benden kullanmadığım ve iptal edemediğiniz hizmetin parasını almak etik değildir, paramı iade edip aboneliğimde sonlandırın acil, mh ısrar edince yüzüme kapadı telefonu daha asla Turkcell ile işim olmaz, 2 aktif hattım var ikisinde taşıyacağım

09 Ağustos 2023 13:21

Başlı başına her şey sorun iki aydır paketimi iptal edilmiyor ve benden yok yere para alınıyor paketini iptal edilmesini ve alınan paranın iadesini istiyorum

10 Ağustos 2023 01:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

10 Ağustos 2023 10:48

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Kıbrıs Seyahatinde Kullanılmayan Hat İçin Yüksek Fatura Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

İsmail
04 Aralık 2025 01:28
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Yansıtılan Yurt Dışı SMS Ücreti Mağduriyeti

12 Aralık 2025 17:01

Batum’da Tek Arama İçin Yanlış İki Günlük Yurt Dışı Ücreti

12 Ocak 12:44

Turkcell Ve İstem Hukuk Bürosu Tarafından Aile Üyelerime Yönelik Tehdit Ve Kişisel Veri İhlali

Şirin
31 Mart 17:37
turkcell-ve-istem-hukuk-burosu-tarafindan-aile-uyelerime-yonelik-tehdit-ve-kisisel-veri-ihlali-2.jpg

Sınır Bölgesinde Yanlış Yönlendirme Sonucu Haksız Yurt Dışı Ücreti

Ökkeş