Yildirim sonuçtan hiç memnun değil

Superbox 4,5 G Hız Ve Turkcell'in 2 MB Hızı 4.5 G Olarak Görmesi

Superbox 4,5 G Hız Ve Turkcell'in 2 MB Hızı 4.5 G Olarak Görmesi
Yildirim
26 Mayıs 2024 21:42

Ürünü henüz kullanmaya başladım ve bağlantı hızı ile ilgili olarak tam bir hayal kırıklığı yaşamaktayım. Hız ölçümlerimde 4-5 MB ortalama hız, en düşük 2 ve en yüksek 18 MB ancak görebildim. Oysa ki urunu alırken çoğunlukla kullanacağım alanda ki çekim gücünün 4,5 g internet için uygun olduğu satış yapan arkadasın kontrolünden sonra satış işlemi gerçekleşti.

Ama Turkcell yetkilisi ile çağrı merkezinden yaptığım görüşmede 4,5 g internetin 2 MB üzerinde hızdan başladığını bana bildirdiler. Şimdi Turkcell'e sormak istiyorum sattıkları 2 MB hız ile internette ne yapabilirsiniz. Ne mi yaparsınız sadece hiç yapabilirsiniz. Yani Turkcell 4.5 g teknolojisi ile bana bir hiç satmış oldu. Bunun yanında da geri iade etmek istediğimi söylediğimde cayma hakkımın olmadığını ve 2.000 TL üzerinde ödeme yapmam gerektiğini bildirdiler.

Söylenecek başka söz bulamıyorum. Şikayet edecek bir merci bulamıyorum. Kızgınlığımızı içimize atmaktan, çaresizliğe mahkum edilmekten başka umutsuzca yaşamaya devam bu ülkede

26 Mayıs 2024 21:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Mayıs 2024 07:48

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Yeni Üyelikte Çok Eski Cihaz Verdi

Levent
23 Haziran 2023 11:19
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 23:04

Serhat
13 Eylül 2023 16:22
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Superbox Hizmetinde Sürekli Hız Problemleri Ve Yetersiz Destek

Hüseyin