Uğur sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 23:04

Temmuz ayında Superbox almak için Turkcell yetkili bayisine başvuruda bulundum. Bana tarife fiyatları söylendi ve 500 GB tarifeyi seçtim. Ardından modem parası olduğunu, bunun sadece kullanım için olduğu ve üyelik iptalinden sonra modemi iade edip modem parasını geri alacağım söylendi. Ben de bu şartı kabul edip modemi aldım. Ekim ayında internet hızının aşırı kötü olması (YouTube'da video dahi izlenmeyecek seviyede 2-3 Mbit) sebebiyle başka bir Turkcell yetkili bayisine başvurup üyelik kapatmak istediğimi bildirdim. Gerekli işlemleri yapıp üyeliğimi kapattılar ve ilk bayi ile aynı şeyleri, modemi iade edip parasını geri alabileceğimi söylediler ama başka ek herhangi bir bilgi verilmedi. Ürünü nereye nasıl teslim edeceğimi müşteri temsilcisini arayıp öğrenebileceğim söylendi. Müşteri temsilcisini arayıp yaptığım görüşmede modemin artık bana ait olduğu, modemi satın aldığım ve para iadesinin mümkün olmadığı söylendi. Durumu kendilerine anlattığım halde, 'Elinizde sözleşme var, bayideki çalışan size sözel beyanda bulunmuş, biz bir şey yapamayız.' denildi. Bunun üzerine yanlış bilgi verildiğini söyleyip, en azından bu kişileri şikayet etmek istiyorum dedim. Yine aynı şekilde, 'Sözleşmeniz böyle, bizlik bir durum yok.' denildi. Ardından belirli bir süre geçti. Bu sefer faturama baktığımda yaklaşık 2500 lira civarı bir fatura ile karşılaştım. Tekrar gidip başka bir bayii ile görüştüm ve bana modemi iade etmediğim için cezai işlem uygulandığını ve 2500 TL para ödemem gerektiğini söyledi. Totalde 3.3k+2.5k=5.800 TL paramla ilgili sorun yaşıyorum. Her türlü yerden hakkımı arayacağım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım. Gerekirse mahkemeye gideceğim.

16 Aralık 2024 23:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

17 Aralık 2024 10:50

Fahiş Fatura, Sıfır Hizmet: Superbox Mağduriyeti

Şeymanur
03 Ekim 09:57
Asilhan sonuçtan hiç memnun değil

Asilhan
20 Kasım 2024 10:01
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Superbox Kullanımında Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

13 Ocak 17:24
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Aboneliği İptalinde Teslimat Sorunu Ve Haksız Ücretlendirme

17 Ekim 17:24
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
29 Ağustos 2024 21:39