Valerıya sonuçtan hiç memnun değil

Antalya'da Bulunan Turkcell Kurumsal Ofisine Şikayet

Valerıya
03 Mayıs 2024 15:01

Biz şirket olarak Turkcell ile çalışmaya devam ediyoruz. Genel olarak Turkcell'in vermiş olduğu hizmetlerinden memnunuz fakat bugünkü yaşanan olay hiç hoşumuza gitmedi ve bununla ilgili gerekli önlemleri almanızı rica ederiz.
Bizim Turkcell hattımız var. İlk önce sim-kartı normal Turkcell ofisinden satın aldık. Sonra sizden kurumsal faturaları alabilmek adına o hattı şirketimize bağlattık. Bunun için bizim iş sahibimiz ve aynı zamanda genel müdürümüz kendisi Etiler Mahallesi, 861. Sk. No:1, Muratpaşa, Antalya adresinde bulunan Turkcell kurumsal ofisine bu sene Nisan başında gitti. Orada 3 çalışan hanım efendilere istenen evrakları verdi ve good Air-Turkcell arasındaki yapılan sözleşmeyi alıp gitti. Bir ay sonra ilk kurumsal faturamız geldiğinde o fatura yanlış kesildiğini fark ettik (şirket detay kısmında yanlış bizim ile alakası olmayan bir adres yazıldı). Bunu fark edince ilk önce telefondan arayarak çözmeye çalıştık. Ama Turkcell’in sistemi o kadar karışık ki, arasan bile seni günlerce bir departmandan başka bir departmana aktararak döndürüyorlar. Mail atmak ayrı bir konu, oradan hiçbir dönüş olmaz.

Bir hafta boyunca deneyince ve sonuç bulamayınca başta bahsettiğim Antalya’daki bulunan Turkcell kurumsal ofisine bize destek atmaya rica etmek amaçla 03.05.2024 tarihinde gittik. Ama destek yerine bizim ile yapılan çok kaba, ilgisiz bir konuşmayı gördük. Bizim gelme amacımız – suçlu olanı bulmak değildi, yanlış yazılan şirket adresi mümkün kadar ile hızlı bir şekilde düzeltmektir. Orada bir sonuç olmayacağını görünce müdür kim olduğunu sorduk ve 3 hanım efendiden biri müdür olduğunu belirtti. Kurumsal müşterileri ile bu şekilde konuşulmaz ve davranılmaz. O kurumsal departmanın müdürü ile ilgili ayrı yazmamı gerek duyuyorum. ‘Siz burada bir çözüm bulamazsınız’ söyleyerek ve, öyle ise, ne yapmamız gerektiğini yönlendirmek yerine yüksek tonuna geçen bir müdür onun iş arkadaşına ne örnek verir? Eğer herhangi bir departmanın müdürü onun gibi önemli kurumsal müşteri ile diğer personelin yanında bu şekilde konuşuyorsa, personelden hiç beklentileri olmaz. (Aklına bir atasözü geliyor ‘Balık baştan kokar’). Bu kurumsal departmanda çalışan hanım efendi ile ilgili gerekli önlemleri yapmanızı rica ederiz.

03 Mayıs 2024 15:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Mayıs 2024 15:35

Inna sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 14:11

Mihrican
28 Ağustos 2023 16:26

10 Ekim 2024 08:58
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 10:47

30 Ekim 2024 13:37