Akbank Ak Bankası Yaptığı Hatayı Telafi Etmek İstemiyor

Ferhat
13 Mayıs 2024 18:45

Akbank müşterisiyim. Vadeli hesabımda birikimim bulunmaktaydı ve vade sonu geldiğinde, beni arayıp bilgilendirme yapmayan müşteri portföyüm nedeniyle hesabım %0,3 faizle 7 gün boyunca beklemiş ve o dönemin faiz oranı %4,8 imiş. Durumu fark edip müşteri portföyümle iletişime geçtiğimde, hatalarını kabul ederek 7 günlük işlemi kapatıp yeniden açmak istediklerini belirttiler. Ancak 7 günlük kaybım için herhangi bir telafi yapılmayacağını ve vadenin yeniden başlayacağını söylediler. Bu duruma öfkelenerek hesabımdaki parayı çekip başka bir bankaya yatırdım. Aradaki 7 günlük kaybımın telafi edilmesini istemiyorlar. Benimle ilgili bir hata veya sorun olmadığını düşünüyorum ve bir daha bu banka ile çalışmayı kesinlikle düşünmüyorum. Kredi kartımı iptal edip tüm ilişkimi sonlandıracağım ve bu bankanın kapısının önünden bile geçmeyeceğim. Bu bankayla çalışmayı düşünen arkadaşlara, bankanın kendi hatalarını telafi etmekte isteksiz olduğunu ve müşterilerinin parasını çalıştırıp karşılığını vermek istemediğini hatırlatmak isterim. Hata kendilerinde olmasına rağmen, eğer kaybımı telafi etmezlerse gerekli tüm yerlere şikayette bulunacağım.

Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
21 Ekim 2023 13:51