Akbank 35 Günlük Vadeli Hesabın Faizini %20'den %3'e Düşürdü Düzeltmiyor

Tuncay
20 Kasım 2023 14:02

Akbank da uzun yıllardır var olan 35 günlük vadeli hesabımın 13 kasımda vade günüydü vade günü ne olduysa %20 olan faizimi %3 e düşürmüşler 1 haftadır düzelir diye bekliyorum fakat asla düzelmedi zaten her ay 2 ileri 2 geri yükseltip indiriyorlardı ama bir anda %17 birden faiz indirmek tarihte görülmemiş bir şey Facebook ve Instagram'dan da şikayetimi yazdım fakat hiçbir dönüş alamadım. Yıllardır var olan hiçbir işlem yapmadığım bir hesap ne amaçla faizi bir anda bu kadar düşürülebilir akıl alır gibi değil şubeye gidecek vaktim yok paramı çekemiyorum mobilden vade günü gelmeden çekemezsiniz diyor bu ay 2400 küsur zarardayım Akbank yüzünden %3 faizle 300 küsur alacakmışım ay sonunda bu şaka gibi bir rakam ilk fırsatta çekeceğim tabii ki ama bana 1 haftadır ve çekeceğim güne kadar kaybettirdikleri meblağ bayağı büyük oldu Akbank iyice yoldan çıktı paramızı işletsin diye üste MKK parası da veriyoruz üste faizleriniz hem de bir anda %17 düşürülüyor ve %3 e iniyor görülmüş duyulmuş şey değil bu ekran görüntüsü almak mobilden yasak alamıyorum ama onlar kendi yaptıkları hatayı bilir zaten.

16 Ekim 2024 09:24
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
21 Ekim 2023 13:51