Vodafone Telsiz Kullanım Ücreti Paketi Aldım Ve Yüklenmedi

Vodafone Telsiz Kullanım Ücreti Paketi Aldım Ve Yüklenmedi
11 Haziran 2024 02:18

Görseldeki 33 TL telsiz kullanım ücreti olan paketi, 2 GB ve 100 dakika içeren paketi aldım. Ücretim kesilmesine rağmen paketim yüklenmedi. 2 GB internet ve 100 dakikam da gelmedi, telsiz kullanım ücretim de düşmedi. Parasına değilim fakat Vodafone bu aralar gerçekten insanı mağdur etmeye başladı. Müşteri hizmetlerine bile ulaşılamıyor. Bana hemen çözüm bulmanız lazım.

11 Haziran 2024 02:33

28 TL'lik olanı az önce yükledim o oldu ama 1 saat önce yüklediğim gelmedi onun ya yüklenmesini ya da iade edilmesini rica ederim

11 Haziran 2024 03:09 (Şikayetten 51 dakika sonra)
11 Haziran 2024 11:27

Teşekkürler Vodafone sorunum düzeltti

11 Haziran 2024 13:05

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

11 Haziran 2024 16:21

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Vodafone Tku Paket Vergi Düşmedi

30 Nisan 2024 07:41
Vodafone Tku Paket Vergi Düşmedi
Ali sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2024 10:47
"Sistemsel sorun olmuş Bünyamin bey tarafından manuel tl yükleme yapılarak sorun giderildi, kendisine teşekkür ediyorum. Keşke diğer müşteri temsilcileri de Bünyamin bey kadar yetkinliğe sahip olsa, bir sorun yaşadığımızda sorunu anlayıp çözüm üreten personele denk gelmek çok zor sorunumuzu anlatana kadar 3-5 farklı kişi ile görüşmek gerekiyor."
Vodafone Telsiz Kullanım Ücreti Borcu Düşmedi!
Zahide sonuçtan hiç memnun değil

Zahide
10 Temmuz 2025 13:46