Vodafone Data Roaming Kapalıyken Yurt Dışı Kullanım Ücreti Alıyor

22 Mart 2024 11:46896

Data roaming im kapalı olmasına rağmen Vodafone benden 3 aydır yurt dışı kullanım ücreti alıyor. Uzun süredir yurt dışında bulunuyorum, 3 ay öncesine kadar böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, ancak ocak ayından beri faturama ekstra olarak 209 TL yurt dışı kullanımı yansıtılıyor. 209 TL tarifemin yurt dışında günlük kullanım ücreti, hattım roaming e kapalı ancak her ay rastgele bir tarihte bu ücret yansıtılıyor. Haksız alınan bu ücretlerin iadesini talep ediyorum.

22 Mart 2024 14:08 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

26 Mart 2024 19:06

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Vodafone Hatalı Yurt Dışı Paket Kullanım Ücreti Yansıttı

21 Mart 2024 13:281.489

"Arayan arkadaşa yardımı için teşekkür ediyorum, mağduriyetimi giderdi ve tarifem konusunda da yardımcı oldu. Teşekkürler"

Vodafone Yurt Dışı Ücretlendirmesi

23 Kasım 2023 10:37579

Vodafone tarifemi belli bir ücret karşılığında yurt dışında kullanabilmekteyim. Fakat bununla ilgili herhangi bir başvur...

1 Destek1 Yorum

Vodafone Yurt Dışı Yanlış Ücretlendirmesi

4 Temmuz 2024 11:031.106

"Problemim çözüldüğü için teşekkür ederim"

Vodafone Yurt Dışı Yanlış Ücretlendirmesi

20 Mart 2024 12:53618

"Şikayetvar'a yazdıktan sonra Vodafone beni aradı ve sorunu çözdü. Yurdışı kullanım mobilden kapalı olsa bile bir daha bu sorunu yaşamamak için yurt dışına çıkınca telefonunuzdan sim kartınız çıkartın dediler. Bana ilginç geldi ama neyse iade yapıldı. Teşekkürler."

2 Yorum

Vodafone Yurt Dışı Kullanım Ücreti

11 Şubat 2024 13:43824

Vodafone benim onayım olmadan hattımı yurt dışı kullanıma açmış. İnterneti kullanmadığım halde kullandığım gerekçesi ile...

Vodafone Yurt Dışı Kullanım Ücreti

Tümünü Gör
Vodafone Yurt Dışı Paketine İtirazım Var!

Vodafone YurtDışı Paketine İtirazım Var!

Deniz
Vodafone Umre Paketi Aldığım Halde Yüksek Sürpriz Fatura Ödetti!

Vodafone UmrePaketi Aldığım Halde Yüksek Sürpriz Fatura Ödetti!

Ayşe
Vodafone Yurt Dışı Hat Çalışmıyor

Vodafone YurtDışı Hat Çalışmıyor

Hakan
Vodafone Yurt Dışına Çıktım Paket Aldım Paket Aldığım Halde Ücret Yazdı!

Vodafone YurtDışına Çıktım Paket Aldım Paket Aldığım Halde Ücret Yazdı!

Kadir
Vodafone Yurt Dışındaki İnternetin Çok Kötü Olması!

Vodafone YurtDışındaki İnternetin Çok Kötü Olması!

Alen
Vodafone Pişmanlıktır!