Vodafone 1240 Mesaj Nova Fun World

Vodafone 1240 Mesaj Nova Fun World

Şifre: 0924. Aylık vergiler dahil 135 TL olan Novafun World oyun servisi için şifreyi giriniz. Abonelik başlatıldığında aylık ücret faturanıza yansıtılır. B003. Böyle bir talebim olmadı, bilgim dışında yapılmıştır. İptalini gerçekleştirilmesini istiyorum. Vodafone'ye olan güvenim kalmadı.

22 Mart 2024 05:10 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

22 Mart 2024 16:59

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Yorumlar(12)

Benim de aynı olay geldi başıma. Güya şubat 2025 te Vodafone müşteri hizmetleri bu abonelikleri iptal etmişti. Ama Mart ve Nisan 2025 te aynı bedeller yansımış faturaya. Sonuçta Vodafone pişmanlıktır. Zararın neresinden dönülürse kardır doğrultusunda hat iptal ettirildi.

Sevilay
Benzer Şikayeti Var

Aynı durum benimde başıma geldi üyelik açmadım hiçbir yere onay vermedim 1300 bir küsur fatura gelmiş ekstradan faturama 1000 lira yansımış. Kendim oluşturmadığım üyeliğin neden borcunu ÖSYM ki

Novafun World servisi aboneliğiniz 31/12/2024 tarihinde aylık vergiler dahil 229 TL'ye yenilecek olup bakiyenizden düşülecektir. Aboneliğinizi iptal etmek için yenileme tarihinden önce iptal novafun yazıp 1240'e gönderebilirsiniz. Mh:542 B003 Üye olmadığım bir şey için neden para ödüyormuşum ne olduğu hakkında bilgim bile yok

Aynı şey benimde başımdan geçti hiç bilmediğim bir yere abone yapıyorlar onay da istemiyorlar hiç milletin cebine göz dikmişler

Dilber
Benzer Şikayeti Var

Bilgim dışında aynı abonelik benim hattıma da tanımlanmış, iptalini sağladılar ama şifreyi girdiğimi söylediler telefon kullanılmazken nasıl şifre girilmiş cevap yok. Ücreti faturama yansıdı, önümüz ay faturamdan düşülecekmiş. Bekleyip göreceğiz.

Benim başıma da geldi Vodafone ile sözleşme bitiminde artık Vodafone kullanmayacağım ve herkese Vodafone'un gizli kapaklı paramı kestiğini anlatacağım Vodafone gibi bir operatör hiç yakışmayan bir davranış içine girmiş

Benimde başıma geldi nova fun World dan 2 kere 189 TL lik mesaj geldi Vodafone'dan istemiyorum abonelik falan.

Aynı şey benimde başıma geldi abonelik falan istemiyorum.

Aynı mesaj bana da geldi. Abonelik falan istemiyorum.

Vodafone İptal Novafun World

"Teşekkürler"

Novafun World 1240 Vodafone

Novafun World 1240 Vodafone

Novafun World Vodafone Şikayet

Aylık vergiler dahil 135 TL olan Novafun World oyun servisi için şifreyi gi...

Novafun World Vodafone Şikayet
1 Destek

Tümünü Gör
Vodafone Aşım Uyarı Mesajları

Vodafone AşımUyarı Mesajları

Muhammet
Vodafone Müşteri Hizmetlerinin Tavrı!

Vodafone MüşteriHizmetlerinin Tavrı!

Selim
Vodafone Süresi Dolmadan Paket Süresi Doldu

Vodafone SüresiDolmadan Paket Süresi Doldu

Evazox
Benim İznim Dışında Vodafone Hatlı Telefonuma Eklenen İnternet Ek Paket!

Benim İznimDışında Vodafone Hatlı Telefonuma Eklenen İnternet Ek Paket!

Senem
Vodafone Haftalık Paketimden Değil Aylık Paketimden İnternetim Gidiyor!

Vodafone HaftalıkPaketimden Değil Aylık Paketimden İnternetim Gidiyor!

Elif

Öne ÇıkanKonular