Betül sonuçtan hiç memnun değil

Vivense Garanti Sürecinde Ürünle İlgilenmemesi

Vivense Garanti Sürecinde Ürünle İlgilenmemesi
16 Mayıs 2024 19:58

Vivense mağazasından almış olduğum Rio sürgü kapaklı gardırobunda açılıp kapanmasında sürgü kısmında sürtünme kaynaklı sorun yaşamaktayım. Ürünün garanti sureci devam etmesine rağmen Vivense müşteri hizmetleri "Tedarikçi firmayla artık çalışmadıklarını dile getirerek, Biz hiçbir işlem yapamıyoruz dışarıdan aparatı tedarik edebilirsiniz iade de alamıyoruz."dediler. Ürünü satarken garanti şartlarında 2 yıl boyunca ürünün ve sürgü sisteminin garanti kapsamında olduğu belirtilirken aldığımız cevap ve hizmet kurumsal bir firmaya yakışmadı. Ürünü satana kadar ürünlerinin arkasında olduğunu belirtiyorlar. Ürün elimizde sıkıntı yarattığında farklı konuşuluyor. Simdi bu tedarikçi ile çalışmamalarının mağduriyetini neden bize yaşatılıyor. Arkasında duramayacakları ürünlerin garantisini boşa veriyorlar. Gereği yapılmadığı takdirde gerekli yerlere şikayetimi ve mağduriyetimi bildireceğim.

17 Mayıs 2024 11:49 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

30 Mayıs 2024 09:41

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

30 Mayıs 2024 10:47

Destek ekibi tarafından sorun giderilmemiştir. Ekip uğraşmasına rağmen kullanılır hale getirememistir. Garanti kapsamında olan sorunlu ürünün Vivense tarafından alınıp müşteri memnuniyetinin sağlanmasını talep etmekteyim.

Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Nurten

Hikmet
26 Eylül 2024 13:50
Vivense Pişmanlığı Başımıza Gelmeyen Kalmadı
Vivense Pişmanlığı Başımıza Gelmeyen Kalmadı
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
12 Mayıs 2025 15:00