Ensar sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Ve Tepeaşan Hukuk

29 Eylül 2024 00:21

Merhabalar, ben polis memuruyum, maaşımı VakıfBank'tan alıyorum. Bir takım aksilikler nedeni ile kredi ve kredi kartımı ödeyemedim. VakıfBank borcumu taşeron avukat bürosuna vermiş. Adı Tepeaşan Hukuk Bürosu. Bu büro beni arayarak sürekli rahatsız edip 'Parayı ne zaman ödeyeceksiniz? Ailenizden, dostunuzdan, arkadaşlarınızdan borç alın.' diye bana akıl veriyor. 'Maaşı ayın 15'inde alıyorsun, ne yapıyorsun?' gibi hesaplar soruyor. Daha da hadlerini aşarak 'Biz o parayı almasını biliriz, ailenden, sülalenden bile alırız.' gibi tehditler yapıyorlar. Daha sonra anne ve babamı arayarak 'Oğlunuz borcunu ödemiyor, siz ödeyeceksiniz.' diye tehdit ediyorlar. Annem ve babam yaşlılar, şeker ve tansiyon hastası. Bu şahıslar yüzünden annem yataklara düştü. Annemi arayarak 'Evinize haciz memuru gönderdik, şu an yoldalar. Hemen 70 bin TL yatırmazsanız evinizdeki bütün eşyaları alacağız, acil olarak yatırın.' diye A*** isimli şahıs annemi tehdit etmiş. Biz hukuk devletindeyiz, burası muz cumhuriyeti değil. Kanun koruyucu ne diyorsa o olur. Şahıslar kimseyi tehdit edemez, huzur ve sükununu bozamaz. Bu hukuk bürosu hakkında barodan mesleki soruşturma açtıracağım. Savcılıktan da şikayette bulunacağım. Ayrıca KVKK'ya da şikayette bulunacağım. Bu büro hakkında zaten internetten baktığınızda hakkında en az 500 şikayet var. Tehdit edilen herkes şikayette bulunsun, bu büronun kapatılması gerekiyor. Buradan VakıfBank yöneticilerinin de araştırılması gerekiyor. Nasıl bir taşeron firmayla anlaşma yaptıklarını kendileri biliyordur zaten. Buradan onlara da iki çift lafım var: Unutmayın, bir bakmışsınız yarın kapıdasınız. Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner...

profile profile profile
29 Eylül 2024 00:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yorumlar (6)

Turan
Turan

Evet ben emekli deprem zede bir kışı olarak 8/8/2025 saat14'16 da bir bayan arayarak ben'i tehdit etti bu parayı ne yaptın neden ödemiyorsun aldıysan ödeyeceksin icra ya veririz daha önceleri 72 ay taksit yapi öderim dememe rağmen yardımcı olmadılar baka vermeseydi verdiğim kredileri anında borçları düştü diyorum. Banka seni takip etmez sen almayacaktın ödemeyi yap is bul çalışayım dedim anlamadı şikayette bulunacağını söyledim bende sizi CİMER'e yazacağımı dedim bir şey tutramasın suçlusun deyip yüzüme telefonu kapattı bu saygısızlığı bir mağdur emekli olarak kabullenemiyorum inşallah banka yetkilileri imana gelir uzun vadeli düşük faizli bir taksitlendirme yapar kendini bilmez kişilerin elinden kurtarır bizleri

Serdar
Serdar

Benimde 1 milyon 187 bin TL'lik dosyama önden 700 bin tl istediler. Sonra banka üzerinden yapılandırdık geri kalanı. 500 bin küsur faizle masrafla vs. Taksitleri ödediğinizde borcunuz kapanacak dediler. Bir kaç kere sorduk başka bir şey çıkmaz değil mi diye? Simdi üstüne maaş haczi gönderdiler. Hem taksit öde hem maaş haczi. Böyle hukuk bürosu mu olur? Zaten zordayız. Bir de üstüne daha bir zorluk. Her türlü yasal hakkımı saklı tutuyorum. Çok yazık.

Nurhan

Ensar bende şikayetçi oldum da sizin sonuç ne oldu acaba mail adresimi yazsam oraya yazar misiniz

Emrah
Emrah

Ensar bey son durumunuz nedir? Hesabınıza bloke koydular mı ya da kurumunuza maaş kesintisi için yazı mı yazdılar

Nurhan

Beni de arayıp bu kötü üslupla konuşuyorlar

Batuhan
Batuhan

Biraderim KVKK ya aykırı yaptıkları tanıdığın varsa çekinme üşenme dava aç tazminattan gelecek olan para o borçları 10 kere kapatır. Hayırdır ananı babanı arıyor seni tehdit ediyor. Bazı insanlar işte o kadar şımarmış ki hiç ölmeyecekler gibi.

03 Haziran 2024 22:51

Avukatlık Bürosunun Baskıcı Ve Kişisel Verileri İhlal Eden Yaklaşımı

23 Eylül 2025 12:04
avukatlik-burosunun-baskici-ve-kisisel-verileri-ihlal-eden-yaklasimi-1.jpg
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Ailem Ve Beni Rahatsız Eden Agresif Borç Tahsilatı Mağduriyetim

27 Nisan 2025 03:32