Servet sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Teklifli Konuş Sigortası Çözümsüzlüğü

30 Mayıs 2023 19:56

VakıfBank müşterisiyim. Sahip olduğum evin sigortasını buradan yaptırıyorum konut kredisi ile başlamış bir uygulamam şimdi mobil uygulamam üzerinden konut sigortasını (teklif) poliçeleştirmek istiyorum. Mobil uygulama izin vermiyor DASK yapabildim ama konut sigortasına izin vermiyor çağrı merkezini aradım 29.05.2023 tarihinde erkek bir arkadaş çağrım merkezinden yardımcı olmaya başladı ve son aşamaya geldiğinde ödeme nereden yapılacak dedim ve kk üzerinden yapacak taksit var mı dedim o peşin olduğunu söyledim bu aşamada ben taksitli olmasını istediğim için vazgeçtim ve şubeyi aradım şube sistemim kapalı artık sigorta yapamıyorum ama mobil uygulama düzelmesi için mail atacağım dedi. Ben o gün işlem. Yapamadım. Mobil uygulama çalışmıyor ve 30.05.2023 tarihinde tekrardan VakıfBank çağrı merkezi sigorta biriminden Meltem. Hanim. İle görüştüm o ise bir önceki günün aksine buradan poliçeleştirme yapılmıyor dedi. Durumu anlattım ama yok dedi. Bir önceki gün yapılıyordu şimdi nasıl yapılmıyor dedim o şubeye gidin orası yapar diyor Ben nereden yapacağım bu işlemi Mobil uygulama yok Şube yok Türkiye sigorta bankaya atıyor VakıfBank çağrı merkezi sigorta birimi yapamıyor neresi yapacak neresi birisi buna cevap versin.

30 Mayıs 2023 19:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Müberra
01 Ağustos 2023 13:03
Semih sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 15:24

01 Ağustos 2023 10:39
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 09:44
Soner sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2025 12:02

VakıfBank Kategorileri