Kadir sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 16:59

VakıfBank internet sitesi üzerinden Sky Limit başvurusunda bulundum fakat olumlu veya olumsuz bir sonuç gelmiyor. Sonucun bir an önce tarafıma SMS ve mail yoluyla iletilmesini istiyorum. Normalde 3 gün içerisinde olumlu veya olumsuz bir ileti gelmesi lazımdı. Şimdiden teşekkürler ilginiz için.

30 Ocak 2025 03:28

Öncelik ile iyi günler dilerim ben Diyarbakır'da yaşıyorum inşaat ustasıyım VakıfBank hesabını kullanıyorum aylık hesabıma 400 bin tl fazla girip çıkıyor ve sky limit için başvuru yaptım olumsuz oldu beni şubeye yönlendirildim şube sigortamın 365 gün olması lazım denildi fakat benim 320 gün Findeks puanım gayet iyi ve çok güzel sky limitini açmak istiyorum

25 Ocak 2025 21:59

Kredi notum 1520 VakıfBank müşterisiyim Ortalama aylık Hesabıma 400bin tl den fazla girip çıkıyor Sky Limit başvuru yaptığım zaman reed veriyor ve şubeye yönlendiriliyorum ve şube benim SSK 300 günüm olduğu için Sky limit açamayız diyorlar böyle bir saçmalık olur mu eğer Sky Limit açmayacaksanız ne diye orada duruyor böyle devam ederse hesabımı kapatmayı düşünüyorum

10 Ocak 2025 21:58

İyi günler VakıfBank ben sky limit başvurusunda bulundum fakat olumsuz yanıt aldım kredi puanım 1550 inşat taşeron ustasayımm aylık gelirim 200bin tl kadar var neden olumsuz oldu lütfen değerlendirilmesini istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

03 Ocak 2025 02:56

İyi günler VakıfBank sky limit baş vurdum bana olumsuz diye mesaj geldi ve hiçbir şekilde açıklama yapılmadı bir aydır bekliyordum şaşırdım neden olumsuz oldu maaşım başka bir bank yatıyor sigortam var güzel bir gelirim var yıllardır kartlarımı düzenli kulllanırım düzenli ödeme yaparım hiçbir şekilde bir gün bile geçilmemiştir

23 Aralık 2024 16:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

VakıfBank Sky Limit Başvuru Sonucu Bekleniyor

19 Aralık 2024 18:45