Sabri sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Gününde Ödenen Ödemeye Alınan Faiz!

VakıfBank Gününde Ödenen Ödemeye Alınan Faiz!
30 Eylül 2024 12:01

Gününde ödediğim banka ödemelerim için VakıfBank benden faiz vade farkı talep etmiş. Bu nasıl bir sistemdir? Gününü aksatmadığımız ödemeler için de mi faiz ödeyeceğiz? Bu nasıl bir sistemdir? Çözemedim. Sorun ve sıkıntımızın bir an önce çözülmesini arz ediyorum.

14 Ekim 2024 09:45

Sadece kınıyoruz bir banka şikayeti bile geri dönecek kadar sorumsuz olursa o bankayı ve idarecilerini işlerini yapamadıkları için şiddetle kınıyorum şikayet ettiğim bir sürece dahil cevap veremeyen bir banka bankacılıkta da başarılı olacağını sanmıyorum bu devletin bankasında çalışıyorsunuz amma hakkını vermekten dahi aciz davranıyorsunuz bir şikayeti değerlendirip dönüş dahi yapamıyor sunuz bu milletin bankasında millete ne faydanız olacak

02 Ekim 2024 08:23

VakıfBank gününde ödediğimiz ödeme için bile faiz alıyor okul taksiti için ödeme yapıyoruz her ay zamanında be gününde ödemesini yapıyoruz geçen ay yine ödeme hafta sonuna geldiği halde tam gününde ödeme yaptık amma hesabımıza faiz ücreti geldi yetkili kişilerin bu konuyu araştırmalarını arz ederim

30 Eylül 2024 12:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Haziran 2024 22:56
VakıfBank Ek Hesap Faizi Günlük Görüntüleyebilme

30 Eylül 2024 15:32

11 Kasım 2024 11:41
VakıfBank'tan Haksız Faiz Kesintisi
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2025 09:27

18 Temmuz 2024 10:34