Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Click Kart Limit Yetersizliği

VakıfBank Click Kart Limit Yetersizliği
25 Aralık 2023 19:40

VakıfBank click kart limitim sırf kampanyaya katılmamam için kasten yükseltilmediğini geç yükseltileceğini düşünüyorum. 48 saattir bir limit arttırımı sonuçlanmaz mi? Koskoca VakıfBank böyle davranırsanız biz hangi kampanyanıza güveneceğiz lütfen acil bir şekilde hak ettiğim limitimi tanımlayınız aksi halde yasal haklarımı kullanacağım. Limitin 20 bin tl olması gerekiyor aksi halde kampanyadan faydalanamıyorum.

25 Aralık 2023 19:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)
28 Aralık 2023 00:10

Gelen mesajı okusanız gülersiniz kampanyalar belli dönemleri için yapılıyormuş ve fayda suresi yılbaşına kadarmış hocam Allah rızası için sizden imtiyaz isteyen mi oldu koskoca VakıfBank Genel Müdürlüğü olacaksınız bir de ben size kampanyadan neden faydalanmadığımı mi sordum yoksa kasten 2 bin küsur tl eksik limit verilip kampanyadan kasıtlı olarak faydalandırılmadığımı mi cidden voleybol takımınıza mail atsam onlara yazsam onlar bile sizden daha tatmin edici bir cevap verir belki sorunumu bile çözerlerdi koskoca VakıfBank Genel Müdürlüğü kimlere kalmış kopyala yapıştır cevap yaz geç müşteri kimin umurumda değil mi sahte kampanyalar yapıp müşteri yı aldatanlara yazıklar olsun. İki cihanda cıksın o paralar kim hakkımı yiyor ise.

VakıfBank Click Kart Limiti

Acun
01 Temmuz 2023 12:17
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
25 Aralık 2023 19:33
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
04 Temmuz 2024 17:33
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
29 Kasım 2024 20:34