Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
02 Ağustos 2024 19:46

VakıfBank bankomat para ve World puanları yüklemiyor. Temmuz ayında 4 seferde 750 TL gıda harcamasına 200 TL bankomat puan harcaması yapmama rağmen, ayrıca geçmiş aylarda yaptığım market harcamalarına rağmen bankomat param yüklenmedi. Bunun üzerine çağrı merkezine kayıt oluşturdum. Şu an gelen cevapta geçerli harcamanız bulunmamaktadır denildi. Ayrıca geçen ay içinde de World puanı yatırmadılar. Her ikisinin de ekran görüntülerini atıyorum. VakıfBank maaş aldığımız banka olması münasebetiyle mecburi banka ama pişmanlıktan başka bir şey değil. Bundan sonra hesabımda para bırakmayacağım. Neden sizin kartınızı kullanayım ki? Çekerim paramı, o zaman nakit harcarım. Tüm detayları ve bankanın bana göndermiş olduğu mesajı aşağıya bırakıyorum. Hem bankomat kart ile hem de kredi kartı ile yaptığım alışverişlerin ve puanların yüklenmediğinin detayı ekran görüntülerinde mevcuttur. Müşteri hizmetlerinde 02.08.2024 tarihinde yapmış olduğum görüşmede de bana harcamaların geçerli olduğu ve yüklenmemesi için herhangi bir sebep olmadığı, bir yanlışlık olduğunun açıkça söylenmesine rağmen mesaj yoluyla tarafıma iletilen ekran görüntüsünü de bıraktım. Temmuz ayı gıda kampanyası bankomat paramın ve Haziran ayı gıda kampanyası World puanlarımın tarafıma yüklenmesini istiyorum. Ya da siz bilirsiniz, çekerim paramı harcarım. En azından nakit olunca indirim yapıyor tüm esnaflar. Sizin bu yanlış politikalarınız ve hatalarınız yüzünden tüm yatırımımı Akbank'a kaydırdım. Ayrıca en son yüklediğim 2 fotoğrafta da her yıl mutlaka tarafıma aynı şeyin yapıldığı ve buradan yazmış olduğum şikayetlerin ekran görüntüsünü de görebilirsiniz.

02 Ağustos 2024 19:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yunus sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 18:20
"Çok kısa bir sürede müşteri memnuniyeti kapsamında mağduriyetim giderildi. Büyük ve kurumsal bir bankaya da bu yakışırdı. Çok teşekkür ediyorum."
Vural sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2024 13:11
Orhan sonuçtan memnun

13 Temmuz 2025 16:25
"İlginiz için teşekkürlerimi iletirim."
kampanya-odullerim-hesabima-yatirilmiyor-surekli-magdur-oluyorum-1.jpg
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Puanlarım Sebepsiz Yere Yüklenmedi

04 Eylül 2025 22:46
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 21:48

VakıfBank Kategorileri