Yanlış İsimle Gelen Mesajlar Ve Cevapsız Aramalar

Yanlış İsimle Gelen Mesajlar Ve Cevapsız Aramalar

Geçmişte Turkcell hattı kullanırken, bana ait olmayan ve başka bir isimle mesajlar alıyordum. 1 yıl boyunca başka bir operatör kullandım. Şimdi tekrar Turkcell'e geçtim ve yine aynı mesajlar gelmeye başladı. Ekteki görselde yer alan mesaj bana gelen mesajdır ama benim ismim bu değil. Herhangi bir borcum da yok. İlgili numarayı arıyorum, açan da yok.

23 Ekim 2024 16:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Ekim 2024 07:49

Değerli Müşterimiz, Hattınız ile ilgili inceleme yapılabilmesi için imzalı dilekçenizi, kimliğinizi irtibat numaranız ve talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağız. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi Turkcell uygulamamız içinde yer alan "Yardım- Yeni talep İlet" bölümlerinden iletebilir; taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Yanlış Numaraya Gelen Mesajlar

Turkcell'e kayıtlı bir numaram olmamasına rağmen bu şekilde mesaj alıyorum. Bunun bir an önce düzeltilmesini istiyorum. ...

Yanlış Numaraya Gelen Mesajlar

Kullanmadığım Hattan Gelen Beklenmedik Mesaj

"Yardımları için teşekkür ederim gerekli dönüşü hızlı şekilde gerçekleştirdiler."

Yanlış Numaraya Gönderilen Borç Mesajı

"Hızlıca çözüldü teşekkür"

Yanlış Numaraya Gönderilen Borç Mesajı

Bir Numara Taşıma İşlemini Gerçekleştiremeyen Turkcell!

Bir Numara Taşımaİşlemini Gerçekleştiremeyen Turkcell!

Bülent
Turkcell Numara Taşıma Mağduriyeti