Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 08:02

Turkcell ödediğim haklarımı vermiyor. Ben, eşim, annem, ablam, babam 5 kişi Turkcell Platinum Black 30 GB paketindeyiz. Tamamen her şeyimiz aynı ve aynı parayı ödüyorum hepsi için. Ancak ablam, babam ve annem her ay verilen Platinum Black 5 GB interneti ücretsiz alabiliyorken eşim ve ben alamıyoruz. Almaya çalıştığımızda Platinum'a geçmeniz gerekmektedir diyor. Defalarca aradım, zaten Platinum Blacklisiniz diyorlar ama neden alamıyorum. Diğer 3 hat alıyorken diyorum, bilmiyorlar, çözüm sunamıyorlar. En az 15 kere de Turkcell ile mailleştik. Bana uygulamayı sil tekrar yükle demekten başka hiçbir şey sunamıyorlar. Bunu çözemeyecek kadar ne zor olabilir? Bu sorunun artık çözülmesi gerekmektedir. 7 ay oldu, hâlâ uğraşıyorum. Fotoğraflar kanıt niteliğindedir.

19 Temmuz 2024 13:54

Platinum Black 30 GB tarifemde 5GB hediye interneti asla alamıyorum. Uygulamayı sildim yükledim defalarca her şeyi denedim ama olmuyor. Yardım talebimi artık duyun. Lütfen çözüm bekliyorum. Uygulamada diğer işlemleri ve ayrıcalıkları alabiliyorum ama 5Gb alamıyorum

18 Temmuz 2024 08:33 (Şikayetten 31 dakika sonra)

18 Temmuz 2024 08:34
Murat
Murat
22 Temmuz 2024 07:23

Yazmanızın üzerine 4 gün geçti hala beni aramadınız. Hizmet 0. Zaten 7 aydır 10larca mail ve arama yaptım. Çözüm sağlanmadı. Siz buraya sizi arayacağız yazınca çözeceğinize zaten inanmamıştım

Omer sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 14:28
Emre sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 10:44
Harun sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2025 10:53
Sesim sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 21:59
"Müşteri memnuniyetini önemsediği ve bunu hissettirdiği için teşekkür ederim."

Turkcell Kullanmadığım Paketin Ücretini Ödeme

31 Temmuz 2023 22:09