Turkcell İletişim Merkezine Şikayet

Turkcell İletişim Merkezine Şikayet
08 Mayıs 2024 12:51

Turkcell faturalı hat kullanıcısıyım. İkinci bir faturalı hat aldığım için ilk hattımı üç ay süre ile dondurdum. Açıldığı tarih, taahhüdümün bitmesine beş gün kala olmuştu. Turkcell iletişim merkezi, hattımı kontörlü hatta geçirme talebim üzerine herhangi bir cayma bedeli ödemeyeceğimi, zira dondurma süresinin bitimi ile taahhüt süresinin birbirine çok yakın olduğunu ve sadece paketime ait kısa dönem, yani günlük bir meblağ ödeyeceğimi iletti. Ben de bunu kabul ettim. Ancak bugün e-postama baktığımda, cayma bedelinin de diğer kısa dönem hesaplamalarına dahil edildiğini ve yüksek miktarda bir fatura bedeli ile karşılaştığımı gördüm. Bu durum hiç hoş değil. Birinizin söylediği ile diğerinizin yaptığı tamamen farklı ve bizi mağdur ediyor. Yirmi yıldan fazla bir süredir Turkcell kullanıcısı olarak bu faturayı ödemek istemiyorum. Gerekirse yasal yollara başvuracağım. Lütfen bizi ciddiye alın.

08 Mayıs 2024 12:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Mayıs 2024 13:18

Osman sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2023 14:21
"Öncelikle müşteri temsilcisi günnur hanıma çok teşekkürler ediyorum çözüm konusunda çok yardımcı oldu faturalarım düzeltildi. Daha konuşmuş olduğum müşteri temsilcisi arkadaş gibi sorun büyütücü biri değildi demek ki 5 yıllık tecrübem var sonucunun ne olacağını biliyorum söylemiyle bilinmiyormuş bu kurumu değil kişinin kendisine söylemimdir."

Emrullah
26 Kasım 2023 19:12
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 13:36

05 Eylül 2024 18:49