Turkcell Hizmetlerindeki Tutarsızlık Ve Müşteriye Yardımcı Olmamaları

Selami
10 Nisan 2024 09:37

Yaklaşık on yıldır Turkcell Platinum müşterisiyim. Dün itibarıyla kontratım sona erdi. Geçmiş yıllarda kontratım bitmeden beni arayıp uygun tarife ve paket teklifleri sunarlardı, ancak bu yıl ne arayan var ne soran. Kendim müşteri hizmetlerini arayarak kontratımın bitmek üzere olduğunu belirttim ve uygun paketleri sordum, ancak müşteriye özel bir yardım yapılmadı. Turkcell uygulamasında gördüklerim dışında bir teklif alamadım. Müşteriyi kaybetmek istemenizin sebebi nedir?

Müşterilere özel indirimli paketler neden sunulmuyor? Bu yıl ne değişti ki verilen fiyatlar, paket içeriklerine göre diğer operatörlerin iki katı fiyatlarını veriyorlar? Dün kontratım bitmeden uygulamadan 'Mega 85 GB' paketini almayı denedim. Uygulamaya özel ilk üç ay için 570 TL idi, ancak defalarca hata aldım ve alamadım. Bugün sabah baktığımda fiyatın 600 TL olduğunu gördüm. Müşteri hizmetlerini aradığımda 'Olabilir, böyle şeyler oluyor, alıyorsanız 600 TL' dediler.

Geçen yıl uygulamadan ayrı olarak Platinum müşterisi olarak özel paket sunmuşlardı, bu yıl ise özel paketleri geçtim, müşteri hizmetlerini aradığımızda bile üç-beş dakika bekletiliyoruz. Platinum müşterileri için özel müşteri temsilcileri vardı ve direkt bağlanabiliyorduk, bu hizmet nerede? Şu anda diğer operatörleri araştırıyorum ve hattımı taşımak üzereyim. Benim gibi uzun süreli bir müşteriyi bu şekilde soğutmayı başardığınız için tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

10 Nisan 2024 09:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Nisan 2024 10:47

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Sadakatli Müşterilere Sunulan Tarife ve Fiyatlandırma Şikayeti

10 Ağustos 2025 11:24

Turkcell Sadık Müşterilere Yüksek Fiyat ve Yetersiz Çözüm Sunulması

Ümmügülsüm
22 Ekim 2025 21:18
Emel sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 21:15
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Dursun
05 Kasım 2023 15:05