Turkcell Hattın Yasal Sahibini E-devlet Kayıtlarına Aykırı Tutuyor

03 Ağustos 2023 17:45

Hattın eski yasal sahibi babamdı. 2 yıl önce hat devri yaparak hattı üzerime aldım. E-Devlet kayıtlarında da hattın yasal sahibi olduğuma dair kayıt mevcut, fakat Turkcell kayıtlarında hattın eski yasal sahibi babam görünmekte. Bayiden destek aldım, pasif kayıtları düzeltemediklerini söylediler. Defalarca şikayet kaydı ve gerekli bütün evrakları siteden talep oluşturup göndermeme rağmen benden kimlik ön ve arka yüzünü talep ettiler. Siteden kayıt oluşturmaya çalışıyorum, 1 haftadır hata veriyor. 2 aydır Turkcell'e hattın yasal sahibi olduğumu kanıtlamaya çalışıyorum ve 2 aydır operatör değişikliği yapamıyorum. Turkcell gibi bir teknoloji şirketi çözüm üretemiyor.

03 Ağustos 2023 17:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Ağustos 2023 15:03
05 Ağustos 2023 01:50
Turkcell Hattın Yasal Sahibini E-devlet Kayıtlarına Aykırı Tutuyor

Bütün şikayetlere matbu yazıları yapıştırıp yapıştırıp geçiyorsunuz 2 aydır bu sorunla boğuşuyorum 1 haftadırda sitenizden talep oluşturma kısmından ekteki resimde de açıkça göründüğü üzere "İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." hatasını alıyorum ve yükleyemiyorum. Farklı tarayıcılardan denedim sorun gene devam ediyor. Uygulama üzerinden Yardım kısmından bahsettiğiniz yeni talep ilet kısmı turkcelli olmadığım için aktif değil artık insanların şikayetlerinin farklı olabileceğini anlayıp önemseyip ilgilenin lütfen herkese aynı cevapları yazıp yazıp göndermeyin

12 Ağustos 2023 20:30

Turkcell tarafından aranıp pasif kayıtlarının güncellenmesinin mümkün olmadığını söylediler Turkcell gibi teknoloji şirketinin böyle saçma bir durumda pasif kayıtlarını kendilerine yasal sahibi olduğumu belgelediğin halde bile güncellemeyeceklerini söylüyorlar. Hattın yasal sahibi olduğum halde yasal olmayan şekilde yanlış kayıtları tutmaları konusunda yasal takipçisi olacağım

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Eksik Evrak Hat Kısıtlaması

Alperen