Seher sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 23:38

2019dan beri Turkcell hat kullanıyorum. Ankara'da köyde yaşıyordum. Turkcell e geçme sebebimde mevcut kullandığım hattın çekmemesiydi. 2022 eylül ayına kadar çok büyük problem yaşamadım çekme konusunda ama tabii ki fiyat olarak pahalıydı diğer operatörlere göre tek sorun pahalı olmasıydı yani. 2022 eylül ayında Antalya'ya taşındım ve merkez ilçelerinden birinde yaşıyorum ama 2022 eylül ayından beri yani son 11 aydır hattım çekmiyor. Biri aradığında telefonum açık olmasına rağmen ulaşılmıyor veya birisiyle konuşurken sesim gitmiyor ya da karşı taraftan ses alamıyorum. Video fotoğraf gönderemiyorum. WP tan mesaj atıyorum iletilmiyor. Instagram'a girip herhangi bir şey izleyemiyorum sayfa yenilenmiyor video izlenmiyor görüntülü konuşma esnasında bağlantı kopuyor donuyor görüşme sağlayamıyorum. Telefonumu, hattımı o reklamlarda söyledikleri ve gösterdikleri gibi kaliteli şekilde kullanamıyorum. 2023 yılındayız teknolojinin bu kadar yüksek olduğu bir dönemde telefonumda internetimde böyle problemler yaşıyor olmak aşırı sinir bozucu. Son 11 aydır ayda 5-10 kez müşteri hizmetleriyle konuşup sorunumu anlatıyorum, talep açtırıyorum. Müşteri temsilcisinin söylediği çözüm önerilerini deniyorum ama hiçbir şekilde işe yaramıyor. Hattım hala çok kötü durumda 1 yıl boyunca bu problemle uğraşıyorum ama hiçbir çözüm gelmedi Turkcell'den aşırı can sıkıcı bir hal aldı aşırı sinir bozucu kafayı yemek üzereyim. Ben sorunumun çözülmesini istiyorum. Aynı zamanda Turkcell Superbox kullanıyoruz oda asla çekmiyor, kalitesiz. O ödediğimiz paralara değmiyor. Ve ayrıca müşteri hizmetlerine ulaşmak aşırı zor ve zaman alıyor hepimizin zamanı çok değerli saatlerce telefon başında müşteri temsilcisini bekleyecek kadar boş birisi değilim ama sorunumun çözülmesi için bir muhatap aradığımdan dakikalarca saatlerce bekliyorum sonuç olarak da hiçbir şeyi çözemiyoruz.

11 Ağustos 2023 01:03 (Şikayetten 1 saat sonra)

11 Ağustos 2023 08:53

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 16:14
Elif sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 21:20
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 00:37
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
14 Temmuz 2025 13:59