Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E-sim Bu Kod Artık Geçerli Değil

Turkcell E-sim Bu Kod Artık Geçerli Değil
17 Aralık 2023 21:45

Turkcell e-SIM kullanmaktayım, fakat yeni telefonuma e-SIM'i aktarmak istediğim zaman 'bu kod artık geçersiz' hatası alıyorum. Manuel olarak kodu tanıtmak istediğimde de aynı hatayı alıyorum. Telefonum e-SIM'i destekliyor ve bu sıkıntı yüzünden bankalar ve diğer iletişim numaralarımın kayıtlı olduğu her uygulamayla ilgili sıkıntı yaşıyorum. Sorunumun ivedilikle çözülmesini talep ediyorum.

17 Aralık 2023 21:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Aralık 2023 13:06

Değerli Müşterimiz, Turkcell eSIM teknolojisini kullanan cep telefonunuz ile mağazalarımıza gelerek SIM kartınızı Turkcell eSIM'e dijital olarak çevirebilir ve şebekemizden hizmet almaya başlayabilirsiniz. Cep telefonunuz bu teknolojiyi destekliyorsa, mağazalarımızdan mevcut SIM kartınızı eSIM ile değiştirebilecek veya yeni Turkcell numaralarını eSIM olarak temin edebileceksiniz. Size mağazalarımızdan verilecek QR kod ile aşağıdaki adımları izleyerek eSIM’i aktifleyebilirsiniz. Aktivasyona başlamadan önce, telefonunuzun internet bağlantısı olduğundan emin olunuz. Ayarlar menüsünden hücresel - hücresel plan ekleye tıklayıp QR kodunuzu tarayabilirsiniz. Cihazınızı açıp kapatarak tekrar denemenizi tekrar hata almanız durumunda aldığınız hatanın ekran görüntüsünü talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Turkcell

Yavuz
18 Aralık 2023 16:17

Merhaba mevcut bir e sim sahibiyim fakat telefon değiştirdiğim zaman aktif olan e sim i yeni telefonumda kullanamıyorum. Ben fiziksel sim kullanmayalım e sim daha avantajlı diye düşünürken her telefon değişikliğinde ücret öde yip e sim çıkarmak gerçekten hem saçma hem de her seferinde bir maliyet ayrıca yurt dışında yaşıyorum bu yüzden Türkiye'ye gelme şansım yok ve tüm kurumlardaki iletişim numaram da bu problemli numara olduğu için çok ciddi bir problem yaşamaktayım.

Ahmet

Benim e sim kartım yok ve ihtiyacım yok

Turkcell E-Sim Bu Kod Artık Geçerli Değil

07 Temmuz 2024 16:44