Furkan
22 Mayıs 2024 19:57

Apple 20w USB-c şarj adaptörünü Turkcell uygulamasından almamıza rağmen "Messa iletişim Turkcell extra - MES-SA iletişim san. Tic. Ltd. Şti." isimli "Cumhuriyet Mah. Turgut Özal Cad. 4 Turgay Apt. Turhal, Tokat" adresli yerden ürünüm replika olarak gelmiştir. Telefon numarasıyla ulaştığımızda başka bir şube olduğu iletilip şikayeti üstlenmemektedirler. Burada bayiden çok şikayetim Türkiye lideri firmalardan birine güvenip alışveriş yaptığımız Turkcell (pasaj) uygulamasıdır!. Bayiden şikayetim replika ürünü tek içimlik kahve ile kapatmaya çalışmasıdır. Bari yarım kiloluk olsaydı.

22 Mayıs 2024 19:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Mayıs 2024 08:20

Merhaba Furkan Bey, Konuyla ilgili size yardımcı olabilmemiz için talebinizi anlatan durumu https://www.turkcell.com.tr/tr/tuketici-sikayetleri adresinden iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

10 Ağustos 2023 12:33
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 12:55

Satın Aldığım İphone Şarj Aletinin Orijinalliğinden Şüpheliyim Ve Ücret İadesi Talep Ediyorum

14 Eylül 2025 23:45
satin-aldigim-iphone-sarj-aletinin-orijinalliginden-supheliyim-ve-ucret-iadesi-talep-ediyorum-1.jpg
Salih sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2023 09:25