Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Koçak Turkcell İletişim

İzmir Koçak Turkcell İletişim
18 Temmuz 2024 00:08

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. İzmir Üçkuyular Koçak İletişim Turkcell bayiinden Huawei Watch Fit 3 akıllı saat almak istedim. Kendileri 12 ay taksit ya da 6 ay taksit ile tutunabileceklerini ilettiler. O an dalgınlıkla peşin almak istediğimi söyledim ama peşin olmadığını anlattılar. Ben de kabul ederek saati teslim aldım, kurulumunu yaptılar. Eve geldiğimde aynı ürünün Turkcell'in kendi uygulaması Pasaj'da 3.800 lira + 4 taksit olduğunu gördüm. Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak mağaza personeli haricinde neden böyle bir işlem yapmak zorunda bırakıldığımı sordum ve mağaza yetkilisine form açtırdım. Aldığım cihaz mağazaya 29'unda teslim ediliyor. Bir gün önce ya da bir gün sonra da ayın 30'unda ben alıyorum. 29.06.2024 tarihinde mağazaya teslim ediliyor. 30'unda ürünü ben aldığım halde fatura tarihini 29.06.2024 olarak ve aldığım ücret üzerinden fatura kesilmiyor. Muhasebeleri çalışmadığından dolayı fatura bende olmadığından Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuramadım. Personeli sayesinde ayın 30'unda aldığım cihazın 04.07.2024 tarihinde PDF olarak personel bana attı ve buna istinaden hala çözüme ulaşmadığı takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı ilettim. Kendileri gerek kalmayacağını, bu konunun çözüleceğini söylediler. Aldığım ürünün faturası ile bana kesilen fatura birbirine eş değer değil. Mağaza hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum. Kesinlikle müdür ve personellerinden herhangi bir sıkıntım olmadı, ellerinden geldiğince yardımcı oldular. Huawei yetkili servisini aradım, saatin tamamen fabrika ayarlarına döneceğini ve başka kişilerin kullandığında herhangi bir sorun olmayacağını ilettiler. Ama kendileri mağaza çalışanı olduğu için onların da bir üstü olduğundan dolayı onlardan gelen cevapla müşteri hizmetleri beni aradı ve bugün şu saate kadar gidip cihazınızı gösterin, elinden geleni yapacaklar dediler. Mağazaya gittiğimde cihazın açıldığını, kurulumunun yapıldığını ve alamayacaklarını söylediler. 30.06.2024'te teslim aldım cihazı, 1-2 saat sonra form açıldığı halde şu ana kadar herhangi bir işlem yapmadılar. Fatura üzerinden peşin satış yaparak 4000 lira gözüken ürünü şahsıma 6 aya bölerek faturama aylık 1000 küsur lira olarak yansıttılar. Başka GSM firmalarında faturama ek alışlarımda taksitli satış neyse o işlenirken İzmir Koçak İletişim'in vergi kaçırdığını düşünüyorum. Cihaz için gerekli iade işleminin yapılmasını talep ediyorum.

18 Temmuz 2024 08:25 (Şikayetten 8 saat sonra)

18 Temmuz 2024 08:27
28 Temmuz 2024 10:28
izmir-kocak-turkcell-iletisim-2.jpg
izmir-kocak-turkcell-iletisim-1.jpg

Merhabalar 04.07.2024 talebi kapatmış gözüküyorsunuz hala devam eden bir süreç var ise neden tarafıma bilgi verilmiyor 22.07.2024 19.57 aradım 30 dakika görüşme sağladım ve bana faturama değil her ay gidip elden ödeme ya da t. C. Üzerinden ödeme yapacağım iletildi ürününüzü istemiyorum lütfen geri alın bu kadar görüşme var elimde şu an

Samet sonucu yetersiz buldu

12 Eylül 2023 02:37
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
20 Şubat 2025 17:32
Turkcell'den Alınan Kusurlu Ürünün İadesinde Yaşanan Sorunlar
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşme Detayları Gizlendi, Beklenmedik Borç Ve Haciz İşlemi

30 Ekim 2025 11:23