Tempobet Ödeme Yapmıyor

11 Mayıs 2023 18:08

Yorumlar (12)

Turgay

Sen yanlış Tempobet'İ bulmuşsun. Para yatır bölümü tempobetin orada olmaz. Bu 1. Bonus asla vermez. Bu 2. Ve dünyada en çok sahte sitesi mevcut olan 7. Sitedir. ( gerçek Tempobet'TE Bonus yoktur ) sitesine tek kullanıcı adı ve şifreylede giremezsin.

Resmi sitesi nasıl bulunur onu da anlatsaydın

Ahmet

Adil abi temponun genel Türkiye elektronik para koordinasyon işletiminde bulundum eğer paranı almadıysan kaybetmediysen size yardımcı olabilirim

Unal

Nasıl yardımcı olacaksın benim hesapta 380bin vardı hesap inceleme adı altında tüm belgeleri gönderdiğim halde halen inceleme devam ediyor diyorlar

Kartal

Yatırım yaptığın IBAN ad soyad ver geri alalım paranı

Muhammed

Tuna paranı aldınmı?

Tuna

4 gündür bekliyorum ama hala paramı yatırmadılar. 750 bin lira çekim talebi oluşturdum sonra kendileri talebi 6 parçaya böldüler lakin 4 gün oldu hala yatırmadılar. Yardımcı olabilir misiniz

Ahmet

Adil bey ortada resmi bir durum olmadığı gibi yasal bir durumda söz konusu değil ama sizlere şunu söylemek isterim hakkınızı yerde bırakmayın sonuna kadar bu işin peşini bırakmayın

Adil

Gerekli başvuruları yaptım artık avukatlarda işlemler

Ahmet

Kardeşim ben bu paranı almaya yardımcı olsam sende bana yardımcı olur musun

Ne kadar

Ahmet kardeşim ben bulebeting88 denilen siteden paramı alamıyorum bana yardımcı olur musun

İsa sonuçtan hiç memnun değil

Kazanan Kuponumun Ödemesi Haksız Gerekçeyle Yapılmadı

07 Ekim 00:34