Kerem sonuçtan çok memnun

DeFacto Kot Ceket Kokuyor

29 Mayıs 2023 18:21
Kerem'in Teşekkür Mesajı
“Talebimi en kısa zamanda hallettiler.teşekkürler”

Bolu Highway DeFacto'dan 1 ay önce aldığım kot ceket kokuyor ve kokusunu gideremedim. 3 kere yıkamama rağmen koku gitmiyor. Ceketi aldığımdan beri en fazla 3 ya da 4 kere giydim ama rahatsız oluyorum. Kokudan giymek bile istemiyorum ve verdiğim parada az değil. Gereğini arz ederim.

29 Mayıs 2023 18:44 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

02 Haziran 2023 12:23

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımızca çözümlenmiştir. Eğer çözümlenmediğini düşünüyorsanız; yorum kısmına yazmanız halinde tekrar iletişime geçerek şikayetinizi çözümlemek isteriz. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

08 Haziran 2023 17:58

Talebimi en kısa zamanda hallettiler.teşekkürler

İlknur
28 Ekim 2023 10:40
Şenay sonuçtan çok memnun

Şenay
01 Haziran 2023 22:56
"Gayet güzel ilgilendiler çok teşekkürler tekrardan"
Fikriye sonuçtan çok memnun

Fikriye
03 Haziran 2024 13:04
"DeFacto şikayet biriminde çalışan Fatma hanıma teşekkür ediyorum. Süreç henüz tamamlanmadı ama en azından bir adım atılıp ürünün araştırılıp değişim hakkımın olması müşteri olarak mutlu etti. Şunu ayrıca belirtmek isterim ki kimse mağdur olmadan böyle yollara başvurmak istemez. Ürünlere istenilen ücretlere istinaden müşteri olarak aldığınız ürünün kaliteli olmasını ister ve bekleriz. Bir iki giydikten sonra çöp olsun istemeyiz. Umarım bir daha böyle bir sorunla karşılaşmam. İyi çalışmalar diliyorum."
DeFacto Kategorileri