Arçelik Robot Süpürge RS 9034: Yüksek Tamir Ücreti Ve Garanti Sorunu

Arçelik Robot Süpürge RS 9034: Yüksek Tamir Ücreti Ve Garanti Sorunu
28 Ekim 2024 14:244.876
Tamer'in Teşekkür Mesajı
Bu sürecin başından itibaren samimi bir şekilde sorunu anlamak ve çözüm odaklı sonuçlandırmak için büyük enerji harcayan firma yetkilisi sayın Eda Hanıma teşekkür ederim. Tabii ki bir teşekkürde Arçelik markasına. Ürününün arkasında durduğu ve kendilerine olan güvenimizi boşa çıkarmadığı için. Teşekkürler

Arçelik Robot süpürge RS 9034 sürekli olarak güç düğmesini açın uyarısı veriyor. Kesinlikle komut almıyor ve çalışmıyor. Bu sebepten dolayı Kartal Soğanlık Yetkili Servise cihazımızı teslim ettim sağ olsunlar kısa zamanda geri dönüş yapıldı. Cihazın anakartının arızası olduğu ve batarya değişimi yapılacağı söylendi. Ücret olarak da 10.570TL olduğu farklı arızalı parçalarda çıkarsa fiyatın değişeceği bildirildi. Tabii ki kabul etmedim 150TL Servis ücretini ödedim cihazımı geri aldım. Şimdi sorun şu!? Nisan 2022 yılında aldığım cihaza o dönemde ek garanti yapmadınız bu ürünlere ek garanti yapılmadığı söylendi o dönemde 6.648TL ye aldığım ürüne 2 kat tamir ücreti ödeyecek ne aklım var ne de öyle birilerini zengin edecek param var. Eğer bu ana kart kullanıcı tarafından bozulmuşsa bana bunu ispatlayın ben size talebinizin 5 katı ödeme yapayım. Aksi bir durum varsa siz üretip satışa sunduğunuz ürünün arkasında durun ve gereğini yapın lütfen. Tamer D****

29 Ekim 2024 10:15 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Tamer
31 Ekim 2024 11:17

20 Mart 2025 09:37

Tamer bey bende de aynı sorun var. Bataryayı değiştirince düzeldi mi yoksa kart da me değişti. Eğer batarya ile düzeldi ise bende batarya alacam onun içi yazdım

Arçelik Robot Süpürge Pişman Etti

31 Ocak 2024 21:235.346

İlk aldığım robot süpürgem Arçelik RS9034 modeliydi ve çok memnundum, ancak sonra ne olduysa süpürge arızalanmaya başlad...

1 Destek

Tümünü Gör
Arçelik Robot Süpürge Hata 5 Uyarısı!

Arçelik RobotSüpürge Hata 5 Uyarısı!

Esra
Arçelik Robot Süpürge Fırçasından Ses Geliyor!

Arçelik RobotSüpürge Fırçasından Ses Geliyor!

Kübra
Arçelik Robot Süpürge Pişmanlıktır!

Arçelik RobotSüpürge Pişmanlıktır!

Sinek
Arçelik RS3221 Robot Süpürge Arızaları!

Arçelik RS3221Robot Süpürge Arızaları!

Ramazan
Arçelik Robot Süpürgemden Sesler Geliyor