Merve sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Robot Süpürge Pişman Etti

31 Ocak 2024 21:23

İlk aldığım robot süpürgem Arçelik RS9034 modeliydi ve çok memnundum, ancak sonra ne olduysa süpürge arızalanmaya başladı. Haritalamada problemler yaşamaya başladım. Servise gönderdim; bir ayın sonunda değişim kararı çıktı ve RS9121 modelini gönderdiler. Ama ne yazık ki bu modelden hiçbir şekilde memnun kalamadım. Birçok defa servise gitti ama her seferinde herhangi bir iyileşme olmadan geri geldi. Hamilelik sürecimdeyken bu durum daha da zorlayıcı oldu, o dönemde gönderemedim. Kullanamadım ve sonrasında gönderdim; mop çalışıyordu ancak yine aynı problemler mevcuttu. Mop tamir edildi ama robot süpürgem daha da kötü bir şekilde geri geldi. Sanki şarj istasyonunu bulamıyor ve önündeki engellere defalarca çarparak kendini durduruyor. Robotu başka bir yere koyup tekrar çalıştırmamı istiyor. Girdiği yerden geri çıkamıyor ve sandalyelerimi sürükleyerek temizlik yapıyor. Temizlik yaparken sağa sola savruluyor; bu sorunlar zaten mevcuttu ama engellere takılıp kalmıyordu, şimdi bunu da yapıyor ve sürekli peşinden dolaşmak zorunda kalıyorum. Yani ben neden bu kadar para verip aldım ki? Tüm beyaz eşyalarım ve küçük ev aletlerim Arçelik marka ama robot süpürge beni maalesef pişman etti. Bir daha bir şey alacak olursam kırk kere düşüneceğim herhalde. Bu robot süpürge beni gerçekten yordu, lütfen iade sürecine alın. Artık değişim de istemiyorum; çünkü değişimle daha kötü oluyor. Mağduriyetimi giderin, daha fazla mağdur etmeyin.

06 Şubat 2024 16:51

Bu markadan robot süpürge alacak kişiler çekebildiğim kadarıyla izleyip öyle karar versinler. Perdelerimi engel olarak kabul edip duvar diplerine girmeyen süpürge duvarı kabul etmeyip geçmeye çalışıyor aynı şeyi sandalyelerimi sürükleyerek de yapıyor ayakları hep çizildi. Bir defa şarj ünitesini buluyorsa on defada bulamıyor videoda gözüktüğü üzere. Şarj ünitesinin etrafını hiçbir şekilde süpürmuyor. En son servisten geldiğinde de uygulamada adı Arçelik değildi. Ve gördüğünüz gibi mağdur ediliyorsunuz.

01 Şubat 2024 14:16 (Şikayetten 16 saat sonra)
Merve
Merve
03 Şubat 2024 15:02

Açamayacağım kadar kısa sürede arayıp sonra da "aradık açmadı" diye not düşmeniz de yeni müşteri hatası sanırım. İki kere geri dönüş yaptım müşteri hizmetinize, çözüm merkeziniz de keşke biraz ilgili olsa Arçelik ile böyle bir sorun yaşadığıma inanamıyorum en güvendiğim markaydı yazık

Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
05 Ocak 2024 14:04
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Robot Süpürge Sürekli Arızalı, Sorunlar Çözülmüyor

23 Ağustos 2025 15:07
Arçelik Robot Süpürge Sürekli Arızalı, Sorunlar Çözülmüyor

Meltem
21 Nisan 2024 18:58
Ali sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 13:18

Arçelik Marka Robot Süpürge Mop Hatası