Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Akbank'ta Güvenlik Açığı Ve Mağduriyet

Gülşen
29 Kasım 2024 18:20

Akbank'tan ve dolandırıldığım kişilerden şikayetçiyim.
29.11.2024 tarihinde sabaha karşı 03.30 sıralarında telefonuma bildirim geldi. Akbank kredi kartınızdan 5.000 TL harcama yapıldı diye anında bankayı aradım, işlem bilgim dışında dedim. Müşteri hizmetleriyle konuşurken 2. Çekim 17.000 TL daha çekim oluyor, şimdi diye söylediler. Bilgim dışında dedim, durduruldu. İlk çekilen 5.000 TL dijital alışveriş dendi, iptal edin, param geri yatsın dedim. Biz yapamıyoruz, iptal dedi. Kartımı bloke ettirdim. Hesaplara giriş, mobile girişi bile iptal ettirdim. İtiraz formu verdim. Mail üzerinden sonrasında mesai saati başlayınca bankaya gittim, mobil giriş yapılmış dendi. Bu bankanın güvenlik sorunudur, bana gelen şifreyi kimseyle paylaşmadım, nasıl mobilime giriş yapılıyor, nasıl bana cep telefonuma harcamalar sonrası cep şifre onayı gelmedi. Bankanın kendisinden şikayetçiyim. Anında aradım, dijital alışveriş dendi, iptal etmediler. Bankaya gittim, 17.000 TL'yi ATM'den çekmek istemişler, hangi ATM veya kamera görüntüleri vardır ama konunun üzerinde durmadılar. Çekilen parayı ben ödeyecekmişim. Anında arayıp müdahale ettim ama internet alışverişi demesine rağmen iptal etmediler. Çok büyük güvenlik açığıdır bu. Mobilden giriş oluyor. Farklı bir cihaz, bana şifre geliyor ama kimseyle paylaşmadım, giriş yapılıyor. Uyuduğum esnada oluyor. Bildirim sesine uyanmasaydım 75.000 TL limitim sıfır olacaktı. Kullanmadığım parayı ödeyemem, bankanın güvenlik sorunudur. Çekilen paramı geri istiyorum ve kartımı iptal etmek istiyorum. Akbank'tan çok insan mağdur olmuştu. Devam da ediyor. Akbank genel müdürlük, sizin güvenlik açığınız yüzünden oldu. Paramı geri verin.

Ferhat
Ferhat

Bana da sim kart blokem var ya size şifre gönderemiyoruz diye 3 tane galiba mesaj gelmiş. Banka gönderemediği şifreyi onayladığımı veya paylaşmışım. Benim de yemin ederim bu banka beynimi yaktı

Cemre sonuçtan memnun

Cemre
24 Ekim 2024 12:50
"Gerekli çalışmaları sağlayarak sorunun çözülmesinde katkısı olan herkese teşekkürler."
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Güvenlik İhlali Mağduriyeti

Selahattin
10 Kasım 2023 16:38
Nülüfer sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kredi Kartında Güvenlik Açığı Ve Müşteri Mağduriyeti

Nülüfer