Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Sim Kar Blokemi Kaldıramıyorum

Akbank Sim Kar Blokemi Kaldıramıyorum
16 Aralık 2023 18:17

Sim kartımı değiştirdim ve ihtiyacım olan kredi işlemleri için Akbank mobil uygulamasına girmem gerekti. Uygulamayı açtığımda benden, t. C. Kimlik numaramı ve şifremi girerek giriş yapmamı istedi. Giriş yapmaya çalıştığımda müşteri şifresi talep edildi.

Müşteri şifresini kendime ait telefon numarasına göndermeye çalıştılar ancak gönderemediler. 'sim kartınız bloke olduğu için şifre gönderemiyoruz.' denildi. Bireysel müşterilerin Akbank mobil, ATM veya şubelerden blokeyi kaldırabileceği belirtildi. Ancak giriş yapamadığım uygulamadan bloke kaldırmam bekleniyor.

Bu durumu geçtim, 444 2 525 numaralı müşteri hizmetlerini aradım. Sesli yanıt sistemi, 'Bireysel müşteriyseniz, sim kart blokenizi kaldırmak için Akbank mobil uygulamasına girerek bizi arayabilirsiniz.' dedi ve hemen ardından 'Bizi aradığınız için teşekkür ederiz.' diyerek telefonu kapattı.

Bu durum karşısında son derece rahatsızlık duydum. Sisteminizin bu şekilde çalışıyor olması oldukça sorunlu. Yaşadığım bu durumun çözülmesini talep ediyorum.

Kadir
04 Ekim 2023 09:29

Akbank Şifre İşlemlerindeki Sorunlar Ve Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamama

12 Eylül 11:36
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Akbank'ta Sim Kart Blokesi Kaldırılamıyor, Dijital İşlemler Yetersiz

29 Mayıs 16:12
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Şubeye Git Hatası

Erdal
06 Ağustos 2024 02:47
Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Yurt Dışı Akbank Sim Kart Bloke

Şevket