Akbank Hesap Kesim Tarihi

Büşra
06 Nisan 2024 05:10

Ben Akbank kredi kartı kullanmaktayım. Bu ay banka kendi kafasına göre kredi kartımın hesap kesim tarihini değiştirmiş. Müşteri hizmetlerini ilk seferde aradığımda bankaların bazen böyle şeyler yapabileceğini söyledi ( bundan önce Yapı Kredi İş Bankası kredi kartları da kullandım hiç böyle bir şey yaşamadım) cuma öğlen ikinciye aradığımda da hesap kesim tarihi veya son ödeme tarihi resmi tatillere denk geliyorsa böyle yapabilirlermiş. Benim sorduğum gün cumaydı ve o gün hesap kesim tarihiydi yani ödemeyi cumartesi yapacağım, o da tatile geliyor dedim müşteri hizmetlerine. O da bir sorun olmayacağını gece 12 den sonra normal ödeme yapabileceğimi söyledi. Fakat cumartesi kontrol ettiğimde asgari ödeme yine çıkmamış hesap kesim olmamış görünüyor. Bu durum bayram tatili öncesine denk geldiği ve bayram için yolculuk vs yapacağımdan beni çok mağdur etti. Elimde nakit param var fakat kredi kartına yatıracağım için harcayamıyorum, kredi kartı var ödeme yapamadığım için limit yok kullanamıyorum. Kapatma şansım olsa anında iptal eder diğer bankalara geri dönerdim. Maaş müşterisiyim diye Akbank'a geçtim ama hiç memnun değilim

06 Nisan 2024 04:53

Olmadı

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
03 Nisan 2024 00:02
Okan sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 12:29
Akbank Hesap Kesim Değişikliği
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Hesap Kesim Tarihi Değişikliği Ve İletişim Eksikliği Sorunu

Tufan
23 Aralık 2024 12:03

Atilla
03 Nisan 2024 12:25
Akbank Kredi Kartı Ekstre Hesap Kesim Tarihleri
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
31 Ekim 2024 10:53