Yeni Hatımda Eski Kullanıcıya Ait Kişisel Veriler Görünüyor
Vodafone’dan bugün yeni bir faturasız hat satın aldım. Hattı aldıktan sadece birkaç saat sonra bazı uygulamalarda bu numaraya ait eski kullanıcının bilgilerinin çıktığını fark ettim. Özellikle Gratis uygulamasında telefon numaramla işlem yapmak istediğimde, üyelik bilgilerim kısmında daha önce bu hattı kullanan kişiye ait ad, e-posta, telefon ve doğum tarihi gibi kişisel verilerin göründüğünü görüyorum.
Bu durum hem benim için güvenlik ve gizlilik açısından rahatsız edici hem de önceki hat sahibinin kişisel verilerinin başka biri tarafından görüntülenmesine neden oluyor. Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım ancak yönlendirme alamadım ve sorunum çözülemedi.
Numaranın geçmişinin ilgili sistemlerden temizlenmesini, bu hattın tamamen bana ait olacak şekilde eski kullanıcıyla bağlantısının sonlandırılmasını ve bu konuda gerekli kontrollerin yapılarak tarafıma bilgilendirme yapılmasını talep ediyorum.
Değerli Müşterimiz, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Vodafone ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyiminizi kusursuz kılmak en önemli önceliğimiz. Belirttiğiniz talebinizle ilgili takip ve inceleme sürecini başlattık. Konuyla ilgili en kısa sürede detaylı bilgi paylaşacağız. İyi günler dileriz. Vodafone Memnuniyet Merkezi









