Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Müşteri Hizmetleri Konuşma Üslubu

04 Nisan 2024 15:30

Taahhüdüm bittiği için 0542*****54 numaradan arandım. Konuştuğum kişi zannedersin tabiri caizse it azarlar şekilde konuştu. Kibarca konuşmak bu kadar zor olmamalı. Müsait değilim sonra ararım diyorum ben seni ararım siz beni arayamazsınız deniliyor. Ben dijital asistanım tobi den yapmayı teklif ediyorum siz oradan yapamazsınız diyorlar. Madem o uygulama kullanılmıyor neden var. Kampanyayı daha sonra ben arayıp yapayım dediğimde bu size bugün sunuldu yarın olmaz diyor. Daha önce arandınız zaten diyor ben daha önce kişisel olarak aranmadım otomatik arama ile arandım. Yani üslup o kadar kötü ki babasının hayrına sanki beni aradınız. Ben paramla alıyorum onlar da maaşla işini yapıyor. Lütfen çalışanlarınızı müşterilerle nasıl konuşması gerektiğini öğretin. Müsaitlik durumum yoktu o an bana ne dediğini bile hatırlamıyorum son vakit son şey şu bu kabul ettim. Sizi seçtiysek lütfen sizde bize kibar davranın. Eminim ki beni daha sonra da arayabilirdiniz bu kadar zorlamaya gerek yoktu.

04 Nisan 2024 16:12 (Şikayetten 42 dakika sonra)
04 Nisan 2024 16:27

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

04 Nisan 2024 21:06

Çetin
22 Temmuz 2024 18:16
Berk sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 19:33
Vodafone Tobi'nin Yanıltıcı Bilgilendirmesi ve Kötü Müşteri Hizmetleri
Ali sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2025 12:27

14 Eylül 2024 12:43
Esra sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 22:41
"Müşteri temsilsi son ana kadar işleme yardım etti. Vodafone markası Tobi uygulamasını müşteri temsilcisi bağlanma esnekliğini sağlarsa bu marka ile devam edebilir. Şayet Tobi uygulamasında ısrarcı olursa bir daha ki sorunda firmadan ayrılmak zorunda kalırım. Hiçbir müşteri tek bir işlemi yapmak için saatlerce aynı kaydı ve seçenekleri dinlemek zorunda değil. Gerçekten Tobi beni çileden çıkardı. Konuyu zorda olsa çözüme ulaştırdığı için firmaya ve özellikle müşteri temsilcisine teşekkür ediyorum ( tabi daha geri ödemem yapılmadı, bir aksilik çıkar Tobi muhtaç kalmam umarım 🙃)"

Vodafone Kategorileri