23 Ağustos 2024 16:32

Vodafone'a ait bir telefon hattı almıştım (544*****74) bundan yaklaşık 2 yıl önce falan. Bu hatta ait 2 adet ödenmemiş faturadan dolayı yasal takip başlayacak diye mesajlar gelmişti. Tüm borcumu Kartal Meydanda bulunan Vodafone Bayiinde ödemesini yaptım! 2 adet fatura toplamda 1000₺ nin üstünde bir ödeme gerçekleştirdim. Bir daha ödeme çıkmaması için hattı kapattım. Çalışan arkadaştan bir ödeme olup olmadığını sorduğumda "Hayır bir daha ödeme çıkmayacak, zaten hattı kapattınız, kullanmadığınız sürece hat aktif olmaz, belli bir süre sonra hat bir başka kullanıcıya devir edilir" diye bilgi ve güvence aldım. Bunun üzerine hattı kapatarak zaten kullanmadığım hattı artık hayatımdan çıkardığımı düşünüyordum. Geçen gün İ**** D**** adında bir avukattan, aylar önce kapatıp varlığından bile haberim olmayan bir borçtan dolayı icra takibinin başlatılacağına dair mesaj aldım! Avukatlık bürosunu aradığımda saçma sapan bir üslupla sanki devleti dolandırmışım gibi bir yaklaşımla tehdit vari bir konuşma gerçekleşti.

Bundan aylar önce ödediğim ve kapatıldı bilgisi aldığım hat üzerinden daha önce hiçbir borç bilgisi fiziksel ya da dijital ortamdan iletilmemesine rağmen nasıl oluyor da borç gösterebiliyorsunuz?

Şimdi sorularım şunlar.
5441****74 numaralı telefon numarası kime ait?
5441****74 numaralı telefon numarası üstüme kayıtlı mı? Kayıtlıysa Kartal merkezde bulunan Vodafone Bayiinde kapatma işlemi adı altında alınan ücret neyin ücretidir?
5441****74 numaralı hat kullanılmadığı halde nasıl oluyor da borç çıkıyor?
5441****74 numaralı hat üzerinden daha ne kadar borç çıkaracaksınız?
İ**** D**** Avukatlık bürosundaki çalışan avukatlar veya her kimse, kim oluyor da insanlarla bu şekilde konuşma hakkını kendinde buluyor?
Son olarak Vodafone'a ait hiçbir aktif aboneliğim olmamasına rağmen neden borç çıkıyor?

23 Ağustos 2024 19:43 (Şikayetten 3 saat sonra)
24 Ağustos 2024 14:56

Sema sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 08:42
Vodafone'da Hatalı Hat Kısıtlaması Ve İcra Şoku
Vodafone'da Hatalı Hat Kısıtlaması Ve İcra Şoku

14 Nisan 2024 07:41
Derya sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 18:43

06 Eylül 2024 00:55
Bünyamin sonuçtan memnun

Bünyamin
01 Ekim 2024 17:52
"Bugün BTK şikayetimden yanıt geldi ve sorunumu çözdüler. Teşekkürler"
Vodafone Kategorileri