Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Hat Taşıma Sorunu!

27 Ekim 2023 22:36
profile profile profile
30 Ekim 2023 12:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (6)

Deniz
Deniz

Aynı sorunu ben de yaşıyorum https://www.sikayetvar.com/vodafone/vodafone-ile-hattimi-tasima-surecinde-yasadigim-sorunlar-ve-hayal-kirikligi

Ayşenur
Ayşenur

Bunu görmem iyi oldu ben de bugün yarın taşıyacaktım vazgeçtim

Okhan
Okhan

Maalesef ki aynı sorunu ve mağduriyeti bizde yaşıyoruz. Vodafone halen bu sorumsuzluğuna çözüm üretemiyor. Pişmanlık seviyesi hat safhada ne yazık ki.

Beyza
Beyza

Vodafone nun online özel kampanyalarından birine başvurdum hat taşımak için. Tarafıma hat gönderildi fakat 2 hafta geçmesine rağmen hattın aktivasyonu yapılmadı. Normal Müşteri temsilcisini aradığımda bana online müşteri temsilcini aramam gerektiği söylendi ve iki numara verdiler. 1 haftadır da sürekli aramama rağmen müşteri temsilcilerimiz şu an meşgul diyor ve açılmıyor. Bana dönüş yapılsın diye numarayı tıkladığımda da hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Demek ki gerçekten Vodafone'lu olsam ihtiyaç halinde kesinlikle kimseye ulaşamayacağım ve mağdur olacağım.

Samet
Samet

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Yaklaşık 1 haftadır hattım gelmedi. Sürekli en kısa zamanda 1-2 günde diyorlar. Çok kötü bir operatör. Bir türlü hattım gelmedi. Şikayette bulunacağım.

Mümin
Mümin
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunla karşı karşıyayız ve hizmet gerçekten sıfır açmıyorlar kesinlikle ve başvuru detayına girip bakabilirseniz iptal düşmüş olabilir.

Vodafone Kategorileri