0542 542 00 54 Numaralı Vodafone Müşteri Hizmetleri

22 Mart 2024 16:58

0542 542 00 54 numaralı telefondan Vodafone müşteri hizmetleri olduğunu iddia eden kişiler arıyor ve yalan yanlış bilgilerle tarife değişikliğine zorluyor ve o kadar ısrarlarına rağmen kabul etmiyorsanız çat diye suratınıza telefonu kapatıyorlar. Bu numara Vodafone'un bilgisi dahilinde olan bir Vodafone taşeronuna ait bir numara ve Vodafone bilgisi dahilinde işlem yapıyorlar. Tüm bilgilerinizi biliyorlar. Böyle bir pazarlama stratejisi olmaz bunlar Vodafone'un güvenilirliğini baltalamaktan başka bir şey yapmaz.

profile profile profile
22 Mart 2024 17:09 (Şikayetten 10 dakika sonra)
Erol
Erol
22 Mart 2024 22:24

Arayan numara Vodafone'a bağlı bir numaraymış. Ses ve Bağlantıdaki kalitesizlik her yerinde varmış meğer Vodafone'un. Vodafone olmuş kakafon

Yorumlar (8)

Osman
Osman

********** numaralı hattımı kapadığım halde halen kapanmamış Kısıtlı diyor ve yine ücret alınmış Derhal bir açıklama bekliyorum.

Faturalıyım faturam 315 idi ay 945 geliyurdu ay 1650 geldi

Yıldız
Yıldız

Bugün 24 Şubat saat 12 gibi arandım tuşlamayla Bana kafamı karıştırdılar 1 e basmışım kapatacağım yerde hemen tarifemi değiştirmişler kabul etmiyorum hemen düzeltilmesi için gerekli olan her şey yapılmasını arz ederim

Serdar
Serdar

Yaklaşık 10 gündür Vodafone internet kullanamıyoruz böyle bir çağda hala internette çözüm bulamamak Vodafone için büyük bir ayıp ve yüz kızartıcıdır bir türlü sorumuza geri dönüş yapamıyorlar her aradığımızda 24 saat içinde size geri dönüş yapacağız diyorlar ancak halihazırda geri dönen ve internetimizi sağlayan herhangi bir kurum veya kuruluş veya kişiler olmamıştır konunun acil olarak çözümlenmesini istiyorum

Sahra
Sahra

Vodafone faturasızsım Kıbrıs'taki asker arkadaşıma SMS attığımda yansır mı kendisi de vodefonlu

Cihangir
Cihangir

5462913050 numaralı hattın sahibiyim. 03/10/2024 tarihinde kontörlü hattan, ayda 285 TL 'ye aşım yapmama özelliği ile beraber geçiş yaptım ve kotam 2 haftada kullandığından hızlı bitti 2 hafta internetsiz kalmama rağmen fatura 508. ₺ geldi bunu mahkemece çözeceğim, Vodafone... Yaptığını derhal düzelt 285₺ ödemem var...

Aylin
Aylin

Kızıma kısıtlı bir paket almıştım. Yani 289 TL yi geçtiğinde kendiliğinden duracak internet ve konuşma fakat 2000 TL fatura geldiğinde Vodafone a başvurdum bizzat giderek kontöre döndürmek için takla atmadığım kaldı halen beni arayacaklar Yazıklar olsun ailece Vodafone'dan çıkmayı düşünüyoruz

Canan
Canan

Tamamlandığında söylüyorsunuz. Benzer bir durumu az önce yaşadım geçen ay tarife değişikliği yapmama rağmen 750 TL güncel faturanız size tarife sunalım diyor ve tarifemi yeni yaptığımı söyleyince sistemsel hata deyip çat diye telefonu suratıma kapatıyor... Arıyor ol ama rağmen cevap verilmiyor. İyice bunalttınız insanları 0850 4804582 siz arayın bakalım hesap sorun muhatap bulabiliyorsanız

Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Müşteri Hizmetleri Adına Yanıltıcı Aramalar

18 Şubat 2025 10:27