17 Şubat 2024 12:33

Vivense mobilyadan almış olduğum vina mutfak masası takımının sırtlı bank ve Bench'in ayakları ile ilgili gevşeme problemi kaynaklı sıkıntı yaşamaktayım. Görsellerde de görüldüğü üzere ahşabın içine vidalanan yer genişliyor ve ayak boşa dönüyor. İlgili firmanın sitesi üzerinden durumu bildirdim servis yönlendiriyoruz denildi. Servis eve gelmeden video ve fotoğraf istedi gönderdim. Ürün değişimi olacak dediler. Daha sonra Vivense'den mail yoluyla dönüş sağlandı montaj hatası olduğu için ayaklar garanti kapsamına girmeyeceği ayakların ücretli gönderileceğini söylediler. Ürünün içinden montaj şeması ve vida çıkmadı çıkmadı ayakların nasıl montajlanacağını belirten bir ibare yok. Ben sorunu bildirdikten sonra mail yoluyla montaj şeması yolluyorlar. Ürünün ayakları bozulduktan sonra şema ne işime yarayacak diyorum yapacak bir şey yok diyorlar. Bu konu hakkında mağduriyet yaşamaktayım telefonla zaten kimseye ulaşamıyorum. Ürettiği ürünün arkasında durmayan bir firma ya da çalışanları gerçekten ciddiyetsiz servis bile eve gelmeden ürünü görmeden karar veriyor. Göndereceği 6 tane ayak ona da kırk dereden su getiriyorlar. Ürünü aldığıma alacağıma bin pişman oldum. Sorunumun acilen çözülmesini istiyorum. 2 aydır bu sorunla uğraşıyorum. Masayı kullanamıyorum.

19 Şubat 2024 10:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 16:49
Vivense Kalitesiz Ürünler Ve Garanti Sorunu
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
01 Eylül 2024 16:31
Vivense Mutfak Masası Takımı Sandalye Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Vivense Mutfak Masası Takımı Sandalye Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
İlker sonucu yetersiz buldu

İlker
24 Haziran 2023 18:07
Vivense Hom Living Ürünlerim Sorunlu Ve Çözülmüyor
Müge sonuçtan hiç memnun değil

Müge
13 Eylül 2024 19:58