Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Vivense Pişmanlıktır, Gerçekten Artık Ürün Değil Paramı İstiyorum!

06 Haziran 2024 16:58
profile profile profile
07 Haziran 2024 12:55 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

10 Haziran 2024 11:44

Yorumlar (9)

Alihan

Merhaba, Vivense çok ciddi olarak bir hata olduğunu ve bu mağazadan kesinlikle uzak kalmak gerektiğini tüm yazılan yorum ve şikayetlerden bir kez daha çok net anlamış olduk. 1-Lüks mağaza ve geniş teşhir alanları ile gerçeğe aykırı beyanlarla müşteri iknası ve düşük ürün kalitesi + yüksek fiyatlar. Ürün kaliteli olmasa da fiyatların yüksek olması yüksek kiralar + personel giderleri+ reklam giderleri! Kısaca kalite yok ama ürünü çok daha pahalı satmak adına düzenlenmiş algı operasyonu! Keşke onlarca büyük mağaza yerine az kaliteli ve uygun fiyat politikası izlemiş olsaydınız ki bunu yapmamakla uzun soluklu piyasada kalınması zor diye düşünüyorum. Ayrıca müşteriden peşin parayı alın ama keyfi teslimat yapın + teslimat veya eksik ürün kaynaklı iadelerde sanki müşteri keyfi çaymış gibi cayma bedelleri böylesi bir firmanın çok fazla piyasalarda devam edeceğini zannetmiyorum. Keşke müşteri memnuniyeti önceliğiniz olsaydı! Umarım zahmet edip yazılanları dikkate alarak olumlu gelişmeler yaparsınız.

Alihan

Vivense gibi şikayetleri çok yüksek olan firmalardan alışveriş yapılırken kesinlikle kapı teslimi olmadan ücret ödemesi yapılmamalıdır. Resmen bu durumlar paranı verip, paranla eziyet çekmektir. Satana kadar her şey çok iyi satış sonrası kimsenin dikkate almaması kabul edilemez.

Büşra

Ürün iadesi gerçekleştirdik yanlış ürün gönderdiler. Ürünü teslim ettik ama iademizi alamadık aylar oldu kesinlikle göndermiyorlar, nereye şikayet ettiysek de boş.

Alihan

Böylesi firmalara zaman kazandırmak yerine Tüketici Hakem Heyeti'ne ve tazminat davası için hukuk yoluna müracaat en doğrusu olacaktır.

Suna

Bizde aylardır bekliyoruz ürün teslim edilmediği gibi yapan firma iflas etti denildi. Ürün asla teslim edilmeyecekmiş. Bunun üzerine para iadesi talep ettik. Ama önce yüzde 10 cayma bedeli kesilecek dediler. Sonrada yüzde 50 keserek geri iade ettiler. Paranın tamamını vermiyorlar. Aylar öncesinde parayı ödeyip ürünü teslim almadığınız gibi bir de paranın yarısını veriyorlar. Biz hukuki yollara başvuruyoruz. Ben yüzde 10 kesintiyi bile kabul etmiyorum. Biz caymadık siz ürünü teslim edemeyeceğinizi söylediniz. Mağdur edilen biziz. Firma bunu birçok kişiye yapmış ama hakkımı hukuki yollarla arayacağım.

Alihan

Vivense görünen o ki gerçek anlamda pişmanlık. Bu tür firmalara tolerans tanındıkça şımarıp tüketici sayesinde büyüyorlar. Zaten pahalı sattıkları ürünlerin bir de arkasında durmamaları kesinlikle kabul edilemez. Tüketiciler olarak elde ki belgelerle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup sonrasında uğradığınız zararlar oranında tazminat davası açılması en doğrusu olacaktır. Bu konuda hukuk tüketicinin mutlaka haklarını koruyacak ve zararları tanzim edecektir.

Nilüfer
Nilüfer

Ben parçaları kaldı almıyorlar atsam sıkıntı yaşar mıyım mallarına sahip çıkmıyorlar

Suna

Bizim de aldığımız takımı teslim etmediler. Aylardır oyalayıp durdular. En sonunda da üretim yapılmıyor, ürünü yaptırdığımız firma iflas etti dediler. Para iadesi istedik. Yüzde ellisini keserek gönderdiler. Savcılığa vereceğiz. Haksız yere insanları mağdur edip aldıkları parayı işletip faiz kazanıyorlar.

Alihan

Kesinlikle geciktirmeden Tüketici Hakem Heyeti'ne ve uğradığınız zarar oranında tazminat davası açınız. Bu durum gelişmiş ülkelerde olsaydı siz uğradığınız zararın kat kat üstünde tazminat alma hakkına sahip olurdunuz. Ama yinede hukuk uğradığınız zararları tazminat altında mutlaka Vivense gibi firmalardan tahsil edecektir. Ertelemek sadece bu tür firmalara süre vererek haksız kazançlarının arttırmak olacaktır. Tüketiciden aldıkları para ve teslim/eksik/kusurlu ürünler ile haksız kazanç sağlamış durumdalar.

Cemal
21 Ağustos 2025 14:08
Hasarlı Gardırop Teslimatı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Elif sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2025 15:27
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

İade Tutarında Haksız 2000 TL Kesinti

Bünyamin