Enes sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 14:58

Gerçekten perişan oldum. 1 aya teslim edilecek dendi ancak 2 ay oldu zar zor gelebildi. Düğünüm olduğunu belirtmeme rağmen sürekli bir gecikme oldu. Gelen ürünlerde renk değişimleri yapılmamış. İlk kuruluma gelen ekip komodinleri kurmadan gitmişler eşyaların yanına gelen kişiye de buna kurulum satın alınmamış demişler satın alınmış olmasına rağmen! Zaten takılan şeyleri de sürekli düşürüp hasar vermişler. İkinci gelen ekip de bu sefer koltukları kurmadan gitmiş. Siz kurarsınız zaten basit gibi bir şey söylenmiş nasıl bir mantıksa satın aldığımız kurulum yapılmadan nasıl gidilebiliyor ve aynı toplu teslimatta 2 defa bu oluyor. Gerçekten bin pişman oldum sadece satış temsilcisiyle iletişime geçebiliyorum o da yetkisi dışında kaldığını söylüyor. Yetkili bir kişi numarası istiyorum şu an izinde gibi bir tepki alıyorum genel merkeze müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum mümkün değil. Çok uyaran olmuştu bu firma hakkında ama dinlemedik. Keşke dinleseydik 3 gün sonra düğünüm var ve ben hala bu işlerle uğraşmak zorunda kalıyorum. Gerçekten bir şey diyemiyorum artık. Pek sanmıyorum ama belki buradan görüp bana ulaşırlar. Gelişme olursa ekleyeceğim.

02 Eylül 2024 15:19 (Şikayetten 8 gün sonra)

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
05 Nisan 2024 15:17
Vivense Verdikleri Sözü Tutmayan Mağdur Eden Bir Firma
Ece sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 11:17
Vivense Yanlış Gelen Ürün Hk
Vivense Yanlış Gelen Ürün Hk

Yunus
13 Kasım 2023 14:34

26 Temmuz 2023 16:32
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
31 Ağustos 2024 02:41