Aykut sonuçtan memnun

Vivense Hatalı Gönderilen Ürünün Telafisini Yapmıyor

Vivense Hatalı Gönderilen Ürünün Telafisini Yapmıyor
Aykut
06 Mart 2024 01:21

2022 yılının Mayıs ayında Diyarbakır Vivense'den "272204150544 numaralı siparişle Anka Gri Koltuk Takımı"nı satın aldık. Yeni evlenmiş biri olarak ev bulamadığımız için koltuk takımını eylül ayına kadar depoda beklettik. Eylül ayında yetkililer gelip ürünü kurdu ancak birkaç ay içinde ürün gıcırtı şeklinde ses yapmaya başladı ve bir koltuğun arkası kabarma yaptı. Ürün için değişim talebinde bulunduk. Talebimizi kabul ettiler. Ürünümüzü değiştirdiler. Tabii ki bu süreç aylarımızı aldı. Ancak yeni gelen üründe arka minderi yırtık şekilde geldi. Ürünü getiren görevli, eski koltuk takımının arka minderiyle yırtık gelen minderi değiştirmek gibi bir çözüm buldu ve değiştirdi. Ancak biz renk tonu farkı ve minder sertliğinin farklı olduğunu belirterek bunu kabul edemeyeceğimizi söyledik. Yeni parça talebinde yani arka minderi için talepte bulunduk. Yetkililer dediğimizi yapacaklarını söyleyerek evden ayrıldılar. Yaklaşık bir ay sonra eve başka bir görevli gönderdiler. Biz parça değişimi yapılacağını düşünüyorduk. Ancak bize sadece kontrole geldiklerini söylediler. Sonra biz değişim talebinde bulunduğumuz ürünü böyle kabul edemeyeceğimizi belirttik. Gelen görevli yetkili bir kişi ile görüşerek bize; "Ürünün üretiminin artık durdurulduğunu parça değişimi yapılamayacağını söyledi. Ürünün ancak tamir edilebileceğini söyledi." Tamir olarak da minderin içindeki döşeme değişecek fakat renk ton farkı yine olacaktı. Biz de başka şansımız olmadığını düşünerek tamirat işlemini kabul ettik. Ancak neredeyse iki ay olmasına rağmen bize hala bir geri dönüş olmadı. Bu nedenle Diyarbakır Vivense mağazasına giderek durumumuzu anlattık. Oradaki görevli ise bize yanlış bilgilendirme yapıldığını belirtti. "Anka Gri Koltuk Takımı"nın üretiminin devam ettiğini belirtti. Garanti süresi bile dolmayan bir ürün için aylardır uğraşıyoruz ve maalesef hiçbir sonuç alamıyoruz. Vivense ne süreçle ilgili bilgi veriyor, ne de hatalı ürünün telafisini yapıyor.

06 Mart 2024 10:33 (Şikayetten 9 saat sonra)
22 Nisan 2024 11:21

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
28 Eylül 2023 17:32
Vivense Firmasının İlgisizliği, Teknik Servis Bilgi Yetersizliği

Gülşah
18 Ekim 2023 18:56
Vivense Tadilata Giden Ve Dönmeyen Koltuk Takımı
Vivense Tadilata Giden Ve Dönmeyen Koltuk Takımı

06 Temmuz 2023 12:13
Emre sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 17:12
Vivense Mağazasından Satın Aldığım Minorka Köşe Koltuk Takımında Sorun Yaşıyorum
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
25 Şubat 2024 14:24