Ercan sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 01:29

Vivense mağazasından bir ürün satın aldık. Ardı ardına sorunlar yaşadık ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek bir talep oluşturduk. 24 saat içinde geri dönüş yapılacağı belirtildi ancak şu an üçüncü güne girmemize rağmen ne arayan ne de soran oldu. Anlayacağınız, mağazada ürünü satın alana kadar gösterilen çaba, gayret ve hizmet, ürünün parasını peşin ödedikten sonra ne ilgi ne de hizmet olarak karşılığını bulmuyor ve verilen sözler yerine getirilmiyor. Eşyayı taşırken kolonun sıvasını kırdılar, montaj için gelen personel binanın malzemesini aldı.
Oturduğumuz gün koltuğun ayağı, 93 kilo olmama rağmen, sabitlendiği yerden kırıldı ve üç vida yeri olmasına rağmen sadece iki vida ile monte edildi. Üçlü koltuğun diğer koltuklarla rengi uymuyor ve değişim için aldıkları koltuğu bir ay sonra getirip yine rengi tutmayan bir koltukla değiştirdiler. Üç aydan fazla zaman geçti ve hatalarını düzeltemediler. Sizlere soruyorum, sizce Vivense tercih edilebilir bir mağaza mı? Buna istinaden tekrar alışveriş yapılır mı?
Ancak Erzurum dadaşkent'teki mağaza çalışanları ilgili, sahibi hariç. Önemli olan helal ve haramı bilen biriyseniz, üç aydan fazladır mağduriyet yaşatmanın bir hak olduğunu düşünmüyorum.
Gönüller yürekler ayakta tutan kalpler rahatsa bu şekilde devam etsinler. Yerde oturmaya devam edeceğim. Parasını ödediğim ve ardı ardına mağduriyet yaşadığım için mağaza sahibi yurt dışında mağaza açmak için gitmiş ve 'bir şeyden haberim yok' diyerek kendini savunmuşsa, paramın ve hakkımın karşılığını alamadım.

10 Şubat 2024 10:30 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

01 Nisan 2024 10:56
04 Nisan 2024 06:47

İletişim istediler verdik sorun bakalım kaç kere aramışlar hiç aramadılar muhatap olmadılar Vivense'nin siz müşterilerine verdiği değer ine ucu kadar değil

Özge

Tolga
12 Ağustos 2023 08:30
"Teşekkürler"
Yeni Evlenecek Çiftler Vivense Pişmanlıktır
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
17 Haziran 2025 22:16
Defolu Koltuk Teslimatı Sonrası Vivense'den Çözüm Alamadım, Mağdur Edildim
Naciye sonuçtan hiç memnun değil

Naciye
21 Ocak 2024 00:12
Vivense Pişmanlıktır! Tüm Ürünlerim Sorunlu Şıktı Ve Asla İlgilenmiyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 17:39

Vivense Kategorileri