17 Mart 2024 15:41673

Vivense'den almış olduğum Avola koltuk takımı, aldığım günden beri sıkıntı yaşattı. Almış olduğum showroom çok ilgili çok yardımcı olmaya çalışsa da, sürekli hatalı ürün gönderimi sağlandı. Üretici firma, en son gönderdiği koltuk takımı antrasit rengi değil, gri olarak gönderim sağladı. Yastık içleri boş, evimde iki farklı renkte birbirinden uyumsuz koltuk takımı oldu. Ben buraya ödediğim ücretin karşılığını alamadım, gerekli yerlere ve ilgili makamlara şikayetimi ileteceğim. Koskoca Vivense firması sorunumu çözemedi. Aldığım günden beri bana sıkıntı yaşattıkları için asla alışveriş yapmayacağım ve önermeyeceğim bir yer oldu.
Üretici firma gönderilen hatalı koltuk için renk farkının kazanlardan kaynaklı olduğunu söyledi. Şimdi soruyorum, madem kazan farklılığından kaynaklandı o zaman satış sitesinden de kaldırmalı ve gri yazmalı. Vivense çözüm bulmak zorunda. Antrasit olarak ödeme yaptığım koltuğumun doğru aldığım renkte gönderilmesini rica ederim. Vivense'nin de sattığı ürünün arkasında durması lazım. Müşteriye sorun çıkarması değil, müşterinin sorununu çözmesi gerekir.

18 Mart 2024 12:06 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

20 Mart 2024 09:45

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

22 Mart 2024 10:31

26 Mart 2024 11:31

Vivense showrooma gelen yastık minderlerinin içi boş showroom kayıt açtı ve kayıt kabul olmamış kendileri talep etti Çünkü onlarda inanamadı gelen yastık minderlerine hem işimizi doğru düzgün yapmayıp sıkıntıya sokuyorsunuz hem de çözüm yok minderler showroomda onları nasıl alıp kullanayım içi boşken

Songül
Songül
26 Şubat 14:25

Bende aldım aynısını benimki çöktü Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum garantisi bittiği Vivense yardımcı olmadı 2kez değiştirdiler bir de

Ahmet
Ahmet
Benzer Şikayeti Var
9 Mayıs 2024 15:41

Elif hanım çok geçmiş olsun. Bu ahlaki yapısı şüpheli yapıya hak ettiği 1puanı vermeyi unutmuşsunuz. İnsanların en temel ticari haklarını istsmar etmekten çekinmeyip hukuki açıdan dolaylı yollara başvurmakta beis görmeyen uzak durulası bir yapıdır bu yapı V*vense pişmanlıktır.

Emre
16 Temmuz 2023 18:381.189

9 Temmuz Pazar günü Modoko Vivense'den Frido l koltuk ürününü satın aldım. Daha öncesinden internetten görüp beğendiğim ...

1 Yorum

Berkay
Berkay
Vivense
20 Temmuz 2023 16:22603

Vivense Mobesko bayiinden mart ayında almış olduğum mobilyalarımda renk olarak krem istememize rağmen gri renkte koltuk ...

Özlem
Özlem
Vivense
10 Ocak 2024 18:342.167

Merhabalar, Mersin Vivense showroom'dan Frido köşe koltuk takımı aldım. Uzanılan yerin arka kısmı kırıldı. Vivense olara...

Tümünü Gör
Vivense'den Aldığım Berjer Kırıldı!

Vivense'denAldığım Berjer Kırıldı!

Bunyamin
Vivense Koltukta Gıcırdama, Aralarda Boşluk!

Vivense KoltuktaGıcırdama, Aralarda Boşluk!

Aylin
Vivense Mobilya İçin Yardımcı Olunmuyor!

Vivense Mobilyaİçin Yardımcı Olunmuyor!

Vivense Koltuk Takımı Kırık Teslimatı Sonrası Değişim Yapmaması!

Vivense KoltukTakımı Kırık Teslimatı Sonrası Değişim Yapmaması!

Yağmur
Vivense Köşe Koltuk Takımı Kalitesizliği