Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank'ın Sıfır Faiz Kampanyasında Gizli Faiz Sürprizi

VakıfBank'ın Sıfır Faiz Kampanyasında Gizli Faiz Sürprizi
Gökhan
14 Aralık 2024 17:18

VakıfBank Troy kart ile yapılan vergi ödemesine ilişkin 0 faiz 6 taksit kampanyasından yararlandım. İlk önce sıfır faiz ile taksitlendirdi ancak daha sonra banka bu taksitlendirmeyi kampanya dışı bıraktı. İznim dışında kendi 6 taksite faiz uyguladı. İki kez itiraz ettim ancak saçma bir bahane ile mobilden yaptığım için uygun olmadığını söylediler. Taksitlendirme işlemi zaten mobil dışında olmuyor. Ben vade farkını ödemek istemedim taksitlendirmenin iptal edilmesini istedim ancak onu bile 3 gündür yapmıyorlar. Süreci hızlandırmak için aradım o da çözüm olmadı. Müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar sorunu dahi anlamıyorlar.

14 Aralık 2024 17:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Oktay sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2025 09:44
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2025 12:10
faizsiz-taksit-kampanyasi-varken-magdur-edildim-2.jpg
faizsiz-taksit-kampanyasi-varken-magdur-edildim-1.jpg
Beste sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2023 10:10
"Tüketici olarak tek bir hatam bile yoktu. Boş yere bu kadar angaryayla uğraştım. Müşteri temsilcileriniz genel olarak çözüm odaklı değiller. Mağdur olan ben, çözüm önerileriyle gelen ama her tür önerisi reddedilen yine bendim. Ancak yine de sürecin sonunda firma olarak verdiğiniz sözün arkasında durduğunuz ve sorunu adil şekilde çözüme kavuşturduğunuz için teşekkür ederim."
VakıfBank Müşteri Temsilcisi Hatası Yüzünden Banka Mağduruyum
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 16:57

VakıfBank Troy Kampanyasında 3 Taksit Vaadi Yerine Tek Çekim Mağduriyeti