Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'den Fahiş Zam ve Müşteri Hizmetlerinde Gerileme

25 Eylül 2024 19:18

Turkcell tarife taahhüdüm bitmek üzere. Kullandığım paket 260TL iken aynı paket şu an 540 TL olmuş. 2 katından fazla bir ücret talep ediyorlar. Maliyetlerin arttığının farkındayım. Tabii ki zam olacaktır. Olmalıdır ama 2 kattan fazla bir zam bana iyi niyetli gelmiyor. Geçtiğimiz yıllarda böyle durumlarda Turkcell'den işi bilen bir müşteri hizmetlisi arar ve farklı teklifler sunardı orta yol bulunurdu. Şimdi öyle değil resmen işinize geliyorsa diyorlar. Siz bilirsiniz unutmayın biz Varsak siz varsınız. Şimdi operatörümü değiştiriyorum.

25 Eylül 2024 19:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

26 Eylül 2024 07:47
Erdem
Erdem
26 Eylül 2024 11:39

Müşterilerinizi memnun etmek için fiyatları 2 kat arttırıyorsunuz. Memnun etmek için şebekeniz her yerde çekmiyor. 500 lira para veriyoruz internet paketimiz nasıl oluyorsa 15 günde bitiyor. Önceden 5 GB interneti 1 ay bitiremezdik şimdi 70 GB internet 15-20 günde bitiriyor. Hem fahiş fiyatlarla insanların cebine göz dikiyorsunuz hem de insanları mağdur bırakıyorsunuz. Umarım en kısa sürede insanlar Turkcell den ayrılır ve batma noktasına gelirsiniz.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Taahhüt Bitince Paket Fiyatlarını 2-3 Katına Çıktı

Muhammed
05 Ocak 2024 02:52
Turkcell Taahhüt Bitince Paket Fiyatlarını 2-3 Katına Çıktı
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2025 09:39
taahhut-bitiminde-fahis-fiyat-artisi-ve-cozum-sunulmamasi-magduriyet-yaratiyor-2.jpg
taahhut-bitiminde-fahis-fiyat-artisi-ve-cozum-sunulmamasi-magduriyet-yaratiyor-1.jpg

18 Temmuz 2024 12:06
İnanç sonuçtan hiç memnun değil

İnanç
22 Eylül 2024 21:49