Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
21 Kasım 2023 01:02

19.11.2023 tarihinde yeni bir Turkcell numarasına ve tarifesine geçtim. İşlemi yapan mağaza temsilcisi arkadaş; hattınız açıldı kullanabilirsiniz dedi. Eve döndüğümde herhangi bir çağrı yapmak istediğimde " yanlış numara çevirdiniz " diyerek otomatik olarak hattan düşürüyor. Hiç kimseyi arayamadığım gibi, cep internetimi de kullanamıyorum. Müşteri temsilcisini aradığımda ( başka bir telefonla ) ; bir sürü kod verdi, hattı başka bir cihazda deneyin dedi hiç birisi işe yaramadı. Böyle utanç verici bir durum olamaz, şaka gibi resmen yüzlerce lira almasını biliyorlar yok şu parası yok bu parası eee? Bizim şu mesele ne olacak? Sözün özü İki gündür kimseyi arayamıyorum ve internetimi de kullanmıyorum tez vakitte mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

21 Kasım 2023 01:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Kasım 2023 16:41

Merhaba Muhammed Hakan Bey, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunuzu inceliyoruz, sonuçlandığında bilgi vereceğiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Durali
Durali

Aynı sorun bende de var kimseyle hiçbir şekilde görüşemiyorum

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
12 Ekim 2023 14:49