Turkcell Superbox Modem Sorunu: İnternetsiz Günler

Turkcell Superbox Modem Sorunu: İnternetsiz Günler
23 Ekim 2024 00:35

320234689809 seri numaralı Superbox modemimde yeşil ışık yandı internet hiçbir şekilde yok, 3 gündür internetsizim bildirmeme rağmen hala bu şekilde 4. Güne gireceğim nedir bu! Ben boşa para ödüyorum, ulaşamıyorum. Yeter artık ben uzaktan çalışan biriyim, ihtiyacım var. Bugün hemen bu sorunun çözülmesini talep ediyorum yoksa Turkcell'den vazgeçeceğim.

23 Ekim 2024 07:55 (Şikayetten 7 saat sonra)

23 Ekim 2024 08:10

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimizde sunduğumuz sesli yanıt sistemi, karşılıklı diyalog halinde ilerleyen ve müşteriyi yönlendiren bir yapıya sahiptir. Doğal konuşmanızla yapmak istediğiniz işlemi belirtmeniz yeterlidir. Buna göre sistem tarafından ilgili ekiplere yönlendirme yapılmaktadır. Gün içerisinde yaşanan yoğunluklar, teknik aksaklıklar vb. sebeplerle müşteri temsilcimize bağlanma süresi zaman zaman uzayabilir. Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederiz. Turkcell uygulamamız içerisinde yer alan "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek taleplerinizi iletebilir, Devam eden taleplerinizin durumunu ise "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda diğer operatör hattınız ile, taleplerinizi 0532 532 00 00 numaralı müşteri hizmetlerimizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

23 Ekim 2024 12:03

Benden hala yeniden bildirim yapmamı istiyorsunuz, yaptım zaten okumuyor musunuz? Hiçbir şey olmadı kaç gündür internetsizim.

23 Ekim 2024 12:08

Bu şekilde mi yardım edeceksiniz herkese kopyala yapıştır yapıp atıyorsunuz ben gerçek bir yardım istiyorum arayıp bildirdiğimi belirttiğim halde hala bildirmemi istiyorsunuz. Bildirdim 3 gündür sonuç yok

24 Ekim 2024 22:41

Bak işte cevap vermiyorlar

Sürekli Kopan İnternet Ve Çözülmeyen Modem Arızası

19 Ekim 18:29
Munise sonuçtan hiç memnun değil

Munise
06 Şubat 17:04
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superbox Modem Hiç Çalışmadı, Kullanılmayan İnternete Fatura Geldi

İsmail