Barış sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Sıfır Diye Daha Önce Kullanılmış Hat Satmak

Barış
19 Ekim 2023 12:42

Turkcell İletişim Hizmetleri a. Ş. Den Ankara Kızılay bayisinden 2 yıl önce sıfır hat aldım. Daha önce başkası tarafından kullanılan hattı bana sıfır diye sattılar. 2 yıldır sürekli hattın eski sahibinin çevresinden aranıyorum Denizli ilinde ikamet eden şahıs o** z**** Denizli büyükşehir Belediyesi Pamukkale diski buna benzer kurumlardan mesaj almaktayım. Müşteri hizmetlerini arayıp sorunu anlattım. Saçma şeyler söyleyip geçiştiriyorlar. Yok havuzda temizlenip geri satışa sunuluyor diye. Kişisel verilerimin gizliliği denen şey 3 şahıslar tarafından aranıp mesaj alıyorum ve bu çok rahatsız edici. Umarım bana satmış olduğunuz bu hattı kapatıp bana daha önce başkasının kullanmadığı bir numara temin edersiniz.

19 Ekim 2023 12:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Ekim 2023 14:38

Merhaba Barış Bey, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hazır kart ve faturalı hatlar iptal olduktan 1 yıl sonra yeniden satışa sunulur. Eğer hattınız daha önce farklı bir müşteri tarafından kullanılmışsa, hattı alırken size verilen zarfın üzerinde numaranın daha önceden kullanıldığına dair bir ibare yer alır. Güvenliğiniz açısından kişisel bilgileriniz, Turkcell tarafından kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmaz. Pazarlama–tanıtım içerikli aramalar ve mesajlar alıyorsanız, talebinizi ilgili firmaya iletebilirsiniz. Her müşterimizin kullanım alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına göre çeşitli hizmetlerimiz bulunmaktadır. Markalardan gelen SMS'leri engellemek için; SMSENGELLE marka ismini yazıp 2200'a gönderebilirsiniz. Bunun dışında şahıs numaralarından gelen pazarlama–tanıtım SMS'lerine ve aramalarına bizim taraftan müdahale edilememektedir. Saygılarımızla, Turkcell

Abdullah
28 Aralık 2023 11:29
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 12:14

Nursen
15 Mayıs 2024 23:52
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmış Hat Satışı Ve Sürekli Aranma Sorunu

05 Haziran 2025 13:52
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Başkası Tarafından Kullanılan Hattı Bana Verdi

07 Ağustos 2023 12:18